Last news in Fakti

11 Март, 2012 11:45 1 136 0

Босът на Благо в Терек раздавал пачки

  • клебер-
  • терек-
  • кадиров-
  • благо георгиев-
  • есаме-
  • грозни
Босът на Благо в Терек раздавал пачки - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Бразилският защитник Клебер, който в момента играе за полската "Висла", твърди, че престоят му в чеченския отбор Терек през 2009 г. бил златно време.

"При победа всеки футболист на Терек можеше да разчита на премия от 10 000 долара, а ако мачът бе срещу водещ клуб, премията се удвояваше", разказа Клебер. По думите му чеченският лидер Рамзан Кадиров, който управлява и клуба, е бил честен с играчите. "Аз не играх, но въпреки това той ми плащаше".

Ето за какъв случай разказа футболистът: "В първия мач за Терек вкарах гол, а Кадиров ми връчи ключове от "Ленд роувър". Но моят съотборник Есаме ме посъветва да поискам пари вместо кола. Кадиров взе ключовете и излезе от съблекалнята. Връща се след пет минутни и ми даде две пачки с банкноти. В едната имаше 60 000 евро, а в другата 60 000 долара".

Бразилецът разказва, че в чеченската столица Грозни нищо не го заплашвало, но винаги е трябвало да бъде предпазлив. "Из града винаги се движех с телохранител, който беше чеченец. В Грозни е важно също да се държиш правилно и да не проявяваш високомерност. В противен случай там няма да ви приемат".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА