Last news in Fakti

2 Ноември, 2018 10:49 870 1

Левски без капитана си срещу Ботев (Пловдив)

  • иван горанов-
  • левски-
  • капитан-
  • футбол-
  • контузия

Удар в корема и натъртени ребра вадят Иван Горанов от двубоя

Левски почти сигурно ще излезе без капитана Иван Горанов за предстоящия сблъсък с Ботев (Пловдив) в Първа лига, информира topsport.bg. Двубоят на стадион "Георги Аспарухов" е в неделя, от 15,00 часа.

Футболистът и един от най-добре представящите се в "сините" редици, получи травма по време на мача с Черно море за Купата на България, загубен след изпълнения на дузпи. В продълженията Горанов получи удар в коремната област, поради което бе заменен принудително и откаран за преглед в болница.

Оказа се, че новоизлюпеният национал е с натъртени ребра, така че е по-вероятно Славиша Стоянович да не рискува с него в битката с "канарчетата".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mi ta ka

    5 0 Отговор
    говорим за спорт, за футболно дерби пък на снимката сте ми ги показали в Дискотеката....ее няма такова нещо никаде