Last news in Fakti

22 Ноември, 2018 10:28 2 221 0

Манчестър Юнайтед поевтиня с 300 милиона

  • манчестър юнайтед-
  • поевтиняване-
  • срив-
  • акции-
  • стокова борса

Акциите на "червените дяволи" се сринаха на стоковата борса

Английският гранд Манчестър Юнайтед шокира феновете си за пореден път. Този път Моуриньо и компания не се сринаха на терена, а на стоковата борса в Ню Йорк, достигайки дъно от октомври 2017 година. Само за 24 часа акциите на "червените дяволи" се търгуваха от 15,58 до 14,22 паунда.

От ръководството на клуба побързаха да успокоят всички, че не лошите резултати на отбора, а самият пазар са отговорни за поевтиняването от над 300 милиона паунда.

"Имаме нужните финанси, за да привличаме топ играчи и да плащаме 10% повече за заплати от миналата година. Правим солидни инвестиции в школата и ще продължаваме да сме успешни. Планът ни е дългосрочен и не виждаме проблеми", коментира изпълнителният директор на Юнайтед Ед Уудуърд.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА