26 Ноември, 2018 12:01 1 589 1

Обертан: Срам ни е!

  • левски-
  • обертан-
  • ботев враца-
  • съдия-
  • извинение-
  • грешки

"Съдията не се справи с мача", оправда се французинът

Звездата на Левски Габриел Обертан бе много разочарован и ядосан от загубата с 1:3 от Ботев (Враца) на "Георги Аспарухов". Французинът призна, че играчите ги е срам, но те самите са виновни за случилото се.

„Искам да се извиня на феновете и треньорите. Срам ни е и не трябваше това да става. Не искам да кажа нещо лошо за опонента, но трябваше да спечелим този двубой. Когато получихме гола, сякаш дойде края на мача, а имаше много време. Съдията не се справи. Беше тежък мач, но сега трябва да заиграем по-добре, тъй като се намираме в труден момент, но ще се борим. Не може, когато получиш гол, това да бъде края на мача”, ядосваше се Обертан.

„Имаме шанс за титлата, но ще бъде трудно. Трябва да се организираме и да започнем да играем заедно. Ние сме проблемът в Левски. Няма как да говорим с конкретни имена, а да играем по-добре. Нужно е всички заедно да се справим”, каза още французинът.

„Нужно е да подобрим комуникацията и да поемаме инициатива по време на мача. Ще си видим грешките и всичко ще се оправи. Реферът е част от играта, която не можем да контролираме. От нас зависи да не сме зависими от този фактор, не можем да спорим непрекъснато с него. Не сме подценили Ботев. Вкарахме първи и бяхме сигурни във възможностите ни. Направихме колективни грешки просто. Не бяхме концентрирани и компактни. Всяка тяхна контраатака беше проблем за нас”, завърши Обертан.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 боцмана

    2 1 Отговор
    Скрийте се тогава , а не да плюете съдията. На калпавия х.й , вълната му пречи.