23 Март, 2012 11:34 889 0

Грийн с оферти от Германия и интерес от ЦСКА

  • левски-
  • договор-
  • грийн-
  • жейнов-
  • германия-
  • цска-
  • костов-
  • борисов-
  • иванов
Грийн с оферти от Германия и интерес от ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Защитникът на Левски Сержиньо Грийн със сигурност няма да поднови договора си с клуба при условията, които му предлагат "сините". Това заяви мениджърът на холандеца Николай Жейнов. Той каза, че клиентът му няма да се поддаде на натиска от страна на Левски и е твърде вероятно да продължи кариерата си в Германия.

"Няма сериозно раздвижване по темата. В момента даже вече не се водят и преговори между двете страни. Твърдо ще отстояваме условията си. Шефовете на Левски знаят какви са нашите искания и чакаме техния отговор", обяви Жейнов.

Футболният импресарио разкри, че ако от Левски се забавят още малко, може скоро съвсем да изгубят шансове да се преборят за подписа на сърцатия футболист, тъй като към него има сериозен интерес от немски елитен клуб.

"Нормално е да има запитване за Грийн, тъй като той е много добър играч. Не мога обаче да ви разкрия за кой отбор от Германия става въпрос", лаконичен беше агентът. "Колкото до факта, че в последните мачове Грийн остава извън състава, според мен той приема всичко нормално. Не е сърдит на Николай Костов , че не разчита на него. Приема решението на треньора като професионалист", добави Жейнов.

Междувременно стана ясно, че босовете на ЦСКА Димитър Борисов и Иво Иванов са предложили Грийн на старши треньора Стойчо Младенов. Стойчо все още обмисля тази опция и ако отговори утвърдително, веднага ще стартират преговори с холандеца.

Самият футболист споделя, че се чувства отлично в България и няма нищо против да продължи кариерата си тук. По неофициална информация заплатата, която той е поискал, за да поднови контракта си с Левски е 15 000 евро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА