Last news in Fakti

5 Декември, 2018 11:22 1 822 10

Григор Димитров: Няма да играя в частния турнир в София

  • димитров-
  • участие-
  • турнир-
  • софия-
  • отказ-
  • тенис

"Не виждам защо трябва да има напрежение", заяви хасковлията

Първата ракета на България Григор Димитров по много неприятен начин обяви, че няма да играе на турнира по тенис в България - Sofia Open 2019. Григор заяви, че не вижда защо има напрежение в това да не играе в "един частен турнир".

"За момента шансът да играя в София е изключително малък. Решили сме да играем Ротердам и Акапулко. Знам, че може да е разочарование, но не виждам защо трябва да има напрежение да играя в един частен турнир", каза шокиращо Григор в Монте Карло пред bTV.

А за разочарованието на феновете заяви следното: "Разбирам го това нещо, те пак ще ме видят. Има неща, които искаме да направим в България. Това е частен турнир. Защо трябва да правим частен турнир? Защо трябва да правим частен турнир, ако може да направим нещо повече, да се даде шанс не само на АТР играчи, а на нашите си играчи, за българите, защо да нямаме повече Фючърси и Чалънджъри в България?", продължи хасковлията.

"Защо да не даваме шанс на повечето играчи? Ако се помага, нека се помага по правилния начин", завърши първата ракета на България.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тегло

    5 7 Отговор
    Просто се вземат пари покрай Григор, спортните журналя се впускат и се говори само за него. Постоянно е в центъра на внимание, което реално погледнато може би пречи. Не веднъж сме виждали при прекалено големи очакеания Григор да рухва. Та той щеше да отпадне от Янович в София още в първия мач, дори не знам как го измъкна. Трябва концентрация на турнир от АТП а не все едно си е нашравил турниче и всички тичат по него като кутренца. Това е този турнир е вреден за Григор с нищо не помага. Помага на шепата позьори които ще се тагнат от Арена Армеец.
  • 2 Шоо

    2 2 Отговор
    Играеш Ганкиното само ти...
  • 3 Ники

    4 6 Отговор
    Те всички турнири са частни ?! Но Григор отказва да игае в частния турнир в собствената си страна ! Не знам дали сте наясно , че на тези малките турнири на по известните играчи им се изплащат хонорари , за да участват, така турнира придобива някаква класа и съответно има спонсори и публика. Сега при Григор това нещо на родна земя е умножено десетократно. Предполагам , че в организацията на този турнир учатват много лица , недолюбвани от щаба на Григор ( стари вражди и тн ) хора и организации които ще получат огромни дивиденти ( финансови и не само ) ... Главно на гърба на Димитров ... И от тука идва моментът , че при Гришо са наясно с тия неща , но все пак като професионалисти .. всичко опира до пари ... и са им ударили някаква сериозна сума... ( Когато участва в турнира преди 2 год. Garanti Koza имаха огромен бюджет , защото искаха да стъпят здраво на Българския пазар и чакаха да им бъдат одобрени 2 огромни проекта за милиарди) Сега Явно няма кой да плати цялата история НО предполагам , че едните могат да се бръкнат малко повече ... а пък другите малко да намалят претенциите .. ( от щаба на Гришо не могат да кажат , че не им е удобен турнира понеже най-успешния сезон на Григор беше именно този ... след София ) Ние нямаме спортни събития с БГ участие (смислени ) Григор може да е страшен смотаняк ... ма съм се радвал като малко дете като участваше на турнира в София ...
  • 4 Тренера

    7 8 Отговор
    Право е момчето защо трябва да играе в пошли турнири?
  • 5 йкйкйи

    7 3 Отговор
    ха ха ха дришооо - лилипут умрел - бегайййййй
  • 6 гост

    5 3 Отговор
    Ако ще и селски турнир с награден фонд една крава, щом са го поканили и всички очакват той да е звездата на турнира, а той се оправи на ощипана мома, че не вижда защо било така?Предната година изигра контузия, тази година си го отказа отрано. Федерер отказва ли домашно първенство?
  • 7 ох на баа

    5 4 Отговор
    Аве по-важно е Дришо да участва на турнира за баби с награден фонд лачена баба ! Човекът си подсигурява бъдещето, като треньорче на богати дърти мераклийки, останалото отдавна го проигра !
  • 8 Иван

    4 4 Отговор
    Дришо от Гасково....
  • 9 Цецо

    0 0 Отговор
    Не съм много запознат, все си мислех, че всички турнири са частни, освен за купа "Дейвис?!? Може ли някой да даде пояснения относно тази тема?

    Коментиран от #10

  • 10 Ники

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Цецо":

    Частни са и Купа Дейвис .. също ... Нали трябва да каже нещо Григор ... как да обясни , че не му дават достатъчно пари и , че не харесват организаторите ....