Last news in Fakti

23 Март, 2012 18:27 1 525 0

Стоичков определи обвиненията на Мечката за безпочвени спекулации

  • мечката-
  • стоичков-
  • камата-
  • спекулации-
  • безпочвени-
  • богомол маринов
Стоичков определи обвиненията на Мечката за безпочвени спекулации - 1
Снимка: БГНЕС

Христо Стоичков определи като спекулации твърденията, че е заплашвал елитния рефер Богомил Маринов. Известният като Мечката заяви пред сайта на асоциацията на родните съдии, че е бил заплашван във вторник от Камата и че е подал жалба в полицията срещу него.

"Научих от спортните сайтове за претенциите на съдията Маринов към мен. Не искам да коментирам безпочвени обвинения. Само ще кажа, че откакто съм треньор в България начело на Литекс, отношението ми към реферите е много по-коректно и толерантно сравнение с времената, когато бях футболист.

Не крия, че тогава бях доста по-темпераментен към тях. Могат да се проверят всички мои интервюта преди и след досегашните мачове. Абсолютно никога не съм коментирал отсъжданията и поведението на съдиите. Може да попитате самите тях - винаги съм ги поздрвявал, независимо от резултата.

Маринов дори го похвалих директно в ефир след мача със Славия. Това е. Другото са спекулации, по които не искам да вземам отношение. Искам да се концентрирам към предстоящия мач с Черно море във Варна", заяви Стоичков пред официалния сайт на "оранжевине".

Междувременно се оказа, че и в БФС все още не е постъпила молбата на Богомил Маринов за отказ от съдийски права. Това е процедурата, която прави отказването на даден рефер от занаята официално.

Шефът на Съдийската комисия към БФС Костадин Костадинов обаче все още не е видял такъв документ, подписан от Мечката. Той обаче потвърди, че оценката на арбитъра за мача Литекс - Славия е много ниска.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА