Last news in Fakti

25 Март, 2012 15:36 1 627 2

Сензационно! Миньор натупа Левски на Герена

  • левски-
  • миньор-
  • лудогорец-
  • цска-
  • василев
Сензационно! Миньор натупа Левски на Герена - 1
Снимка: БГНЕС

Отборът на Левски направи сензационна издънка на своя стадион "Георги Аспарухов", след като загуби с 0:1 от Миньор (Перник) в мач от 20-ия кръг на „А” група. По този начин вместо да се възползва от грешната стъпка на Лудогорец и да излезе на върха с 3 точки преднина, кандидат-шампионът се сгромоляса.

Точен за игралите много добре гости бе Милен Василев в 59-ата минута, който по този начин донесе първата победа над 26-кратните шампиони в София от 1985 година насам. Успехът е общо четвърти за „чуковете” в столицата.

От друга страна "сините" бяха безидейни през целия мач и напълно заслужено загубиха, въпреки че минути преди края гол на Христо Йовов бе отменен заради засада.

Загубата оставя Левски на третото място в класирането, въпреки че „сините” са с равни точки с временния Лудогорец и ЦСКА който днес гостува на Локомотив (Пд) – по 45. Миньор стои комфортно на 9-ата позиция с 24 точки


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цска

    0 1 Отговор
    Сини г..да,видяхте ли колко струвате бе неудачници...Вземете го закриите тоя смачкан псевдо отбор...

    Коментиран от #2

  • 2 ВИП АМГ

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "цска":

    @1 barzo zabraviash machat s Spartak Simitli.te sa vashte koliachi hahaha za B grupa ste ama i tam shte vi derat na jivo.