Last news in Fakti

26 Март, 2012 14:19 1 298 1

„Левски“ отново без треньор! Николай Костов - аут

  • николай костов-
  • левски

Старши треньорът на Левски Николай Костов напусна поста си начело на "сините", съобщи официалният сайт на столичани.

"Отборът на Левски не се представя според очакванията ми и резултатите, които постигна тимът не отговарят на предварителните ми желания, когато поемах отбора", сподели Костов.

"Поради това, взех решение да напусна поста старши треньор на Левски. Благодаря на клуба за подкрепата, която ми оказа, на феновете, че поддържаха отбора по време на престоя ми на Герена`, както и на футболистите за старанието и желанието да се изгради силен Левски.

Пожелавам на Георги Иванов и Иво Тонев добро бъдеще с отбора и успех в борбата за шампионската титла", добави спецът.

Оставката на Костов идва след серия от неубедителни игри на сините от началото на сезона. Капката на търпението е била загубата от „Миньор“. Собственикът на отбора Тодор Батков е решил да се раздели с треньора, твърдят пожелали анонимност източници от „Герена“.

Загубата коства изоставане на отбора от основния конкурент ЦСКА.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
    macha s Minior beshe poveche ot sramen.