Last news in Fakti

25 Декември, 2018 10:56 2 134 1

Оттеглиха искането за несъстоятелност на Левски

  • иванов-
  • иск-
  • несъстоятелност-
  • левски-
  • фирма-
  • дължима сума

"Информацията е изнесена целенасочено", заяви Красимир Иванов

Фирмата „Титан 77“ е оттеглила искането за несъстоятелност на Левски след среща с изпълнителния директор на клуба Красимир Иванов. Тя е организирала чартърни полети за клуба и Левски дължи пари за полет до Малта в началото на тази година, когато отборът е бил на лагер в островната държава преди пролетния дял на сезон 2017/18.

Припомняме, че преди седмица Красимир Иванов говори по горещи теми в клуба и заяви, че няма никакви притеснения по темата с тази фирма. "Има развитие по темата с фирмата „Титан 77“, която иска да прати Левски в несъстоятелност. В неделя се запознах с детайлите. Тези събития са започнали да се развиват през ноември, а при нас излязоха месец по-късно. Значи тази информация е била изнесена целенасочено на определената медия. Спестена е сумата на претенциите, защото тя е малка за клуб като Левски. И още от тази дата са преведени плащания. По темата не изпитвам притеснения, за мен е интересно защо сега излезе новината", каза тогава изпълнителният директор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цЕсКи лЕсЕкА

    1 1 Отговор
    Живеем в република Левскария! Споко ще спасят отборчето!