Last news in Fakti

31 Декември, 2018 03:00 3 007 3

Майката на загиналия фен на Интер с разтърсваща изповед

  • интер-
  • загинал-
  • фен-
  • футболен фен-
  • майка-
  • изповед
Майката на загиналия фен на Интер с разтърсваща изповед - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Майката на Даниеле разтърси със сърцераздирателен пост в Instagram, в който умолява всички да не увеличават болката й по загубения син. Въпросният фен на Интер бе прегазен от бус с тифози на Наполи, при сблъсъци между фракции на двата отбора в Милано.

“Синът ми е мъртъв от един ден. Никой няма представа какво изпитвам. Неописуемо е. Моля ви, стига! Даниеле трябва да почива в мир. Майка съм на това момче, което загина в бой между ултраси. Чета, че е престъпник, казват го по новините, пишат го социалните мрежи. Аз обаче съм неговата майка, която го е държала в ръцете ни с огромна обич, докато растеше. Аз съм тази, която го навикваше, когато допускаше грешки, но също така и тази, която го прегръщаше и му казваше “добър ден” по телефона. Даниеле бе един мил син и горд мъж, топъл и усмихнат, а не човекът, за какъвто го описвате. Не го оправдавам, но ви моля като майка, да го оставите да почива в мир”, написа майката на загиналия фен.

Преди днешната среща между Лацио и Торино тифозите на “орлите” почетоха загиналия преди няколко дни фен на Интер Даниеле Белардинели. Лациалите опънаха транспарант на любимото си място Понте Милвио, който гласеше: “Един ултрас не умира никога… Даниеле с нас”.

Даниеле Белардинели, загина след сблъсъците между фенове на Интер и Наполи, избухнали преди двубоя между двата футболни тима. 35-годишният фен е бил привърженик на "Варезе 1910" - отбор, побратимен с "Интер" и лидер на група ултраси. В миналото той два пъти е попадал в списъците на така нареченото в Италия "DASPO" - акроним от Divieto di Accedere alle manifestazioni SPOrtive (забрана за посещаване на спортни събития).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Явор Матеев

    11 2 Отговор
    Жалко е че все пак е млад човек, но както се казва -Кой каквото си търси, си го намира... Защо е нужно спорта да се трансформира в агресия.
  • 2 До автора, как се пише Ѝ.

    4 0 Отговор
    https://www.obekti.bg/chovek/kak-da-pishem-udareno-i

    Коментиран от #3

  • 3 Вуйчо

    14 0 Отговор

    До коментар #2 от "До автора, как се пише Ѝ.":

    Напоследък забелязвам с учудване, че най-неграмотни са журналистите! Вие, дами и господа, не сте ли учили български език?! Я се стегнете и не се излагайте! Защо преди да публикувате дадена статия не я препрочетете няколко пъти, и когато сте напълно сигурни, че няма нито една грешка, едва тогава да я представите пред вашите читатели? Толкова ли е сложно това упражнение за вас?!