Last news in Fakti

9 Януари, 2019 16:54 4 667 3

Изгониха Божидар Митрев от Левски

  • митрев-
  • левски-
  • гонене-
  • стоянович-
  • вратар-
  • новина

Вратарят е първият, на когото бе съобщено, че няма да се разчита занапред

Вратарят на Левски Божидар Митрев бе първият футболист, който разбра, че на него няма да се разчита. Юношата на "сините" бе привикан вчера след първата тренировка на тима от изпълнителния директор Красимир Иванов. Митрев е бил известен, че няма да пътува с отбора за лагера в Кипър и предстои раздяла.

От своя страна вратарят е отвърнал, че има мениджър и двете страни трябва да се разберат за условията по разтрогването на договора.

Аймен Белаид със сигурност също няма да пътува за Кипър, а в момента се водят разговори с агента на Мартин Полачек. Ситуацията при него обаче зависи от функционалното състояние на Николай Михайлов. Здравенякът също няма да потегли за Кипър, ако юношата на Левски е в добро функционално състояние. А то ще стане ясно днес, когато прегледи минава втората група играчи.

Чакат се бразилците Луан Виана и Ривалдиньо, които имаха забавяне на полета. Те също ще узнаят съдбата си на ненужни и няма да потеглят за Кипър.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цЕсКи лЕсЕкА

    3 1 Отговор
    Тия глупаци гонят талантливото момче заради портиера Н.Михайлов. Доволни ще останат през пролетният полусезон. С по 3 гола разлика ще падат тцтцтцттцтц.....

    Коментиран от #2

  • 2 Бай Благой

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "цЕсКи лЕсЕкА":

    10 години без купа ше стане емен-емен!
    Ама така е при отбора на тарикатите.
  • 3 vlady

    1 0 Отговор
    Митрев в последно време е с много нестабилни изяви - има както класни спасявания така и груби грешки. Михайлов определено е по-зле - от него не може да се очаква читаво спасяване.