Last news in Fakti

14 Януари, 2019 14:31 1 707 0

Левски намери отбор за Ривалдиньо

  • интерес-
  • наем-
  • ривалдиньо-
  • ненужен-
  • левски

Румънският Виторул взе ненужния на Левски бразилец под наем

Бразилският нападател на Левски Ривалдиньо ще играе под наем в румънския Виторул (Констанца). Така "сините" най-после успяха да се отърват от офанзивния футболист, който се превърна в голямо разочарование.

"Взехме Ривалдиньо под наем с опция за закупуване. Дано ни помогне. Пристига още днес", похвали се треньорът на тима Джика Хаджи, който е голям приятел на Христо Стоичков.

Интересното е, че в този тим ще се съберат синовете на редица известни футболисти. Ривалдиньо е син на легендата Ривалдо. Във Виторул играят синът на Джика Хаджи - Янис, както и синът на Джика Попеску - Николас.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА