Last news in Fakti

31 Януари, 2019 10:29 2 298 0

Барселона постигна нов знаменит обрат

  • барселона-
  • обрат-
  • реванш-
  • меси-
  • коутиньо-
  • суарес-
  • купа на испания-
  • севиля

Каталунците загубиха първия мач срещу Севиля с 2:0, но победиха на реванша с 6:1

Барселона успя да си отмъсти на Севиля за поражението с 0:2 преди седмица и размаза андалусци с 6:1 в реванша на „Камп Ноу“, класирайки се с общ резултат 6:3 на полуфинал в турнира за Купата на Краля.

За разлика от първия мач този път Лионел Меси бе на терена като титуляр и с него каталунците се развихриха тотално за радост на феновете си. Аржентинецът бе фаулиран в наказателното поле на гостите, а Филипе Коутиньо (13-дузпа) се разписа от бялата точка и даде старт на головата фиеста.

Гостите също получиха право да изпълнят дузпа след намесата и на VAR, но Евер Банега пропусна, след като вратарят Яспер Силесен отрази удара му. Доминацията на Барса бе затвърдена преди почивката с гол на Иван Ракитич (31) след пас на Артур.

В началото на втората част Филипе Коутиньо (53) и Сержи Роберто (54) набързо направиха резултата 4:0 след подавания на Луис Суарес и Лионел Меси.

Гийерме Араня (67) върна надеждите на андалусци след пас на Евер Банега и те натиснаха в търсене на втори гол, който можеше да им даде предимство в общия резултат. В самия край обаче каталунците нокаутираха съперника с нови две попадения, дело на Луис Суарес (89) и Лионел Меси (90+2) след асистенции на Жорди Алба.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА