31 Януари, 2019 15:27 1 858 7

Венци Стефанов: ЦСКА плаче за всичко!

  • славия-
  • цска-
  • левски-
  • божков-
  • световно първенство-
  • лудогорец-
  • стефанов

"Дано да ни изберат за домакини на Мондиал 2030

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира пред БНТ положението в Славия и ситуацията в българския футбол. Босът на „белите“ не подмина и желанието на България да приеме световното първенство през 2030 година.

„За Галин Иванов има 2-3 много сериозни оферти. Остава той да прецени коя ще избере. Условията, които му се предлагат са сериозни. Ние сме се разбрали с него. Той е дошъл без пари, ако аз го продам, Славия ще вземе трансферна сума, иначе ще напусне като свободен агент“, заяви Стефанов пред БНТ.

Президентът на Славия разкри, че вратарят Антонис Стергиакис ще остане в отбора, а каращият проби защитник Давид Муньос ще подпише договор и с неговото привличане селекцията приключва.

„Първенството ни е ясно. Знае се кой ще е шампион и кой ще е втори. През този сезон съдиите свирят по-добре. Не само в това първенство, но и в предишното донякъде“, категоричен е босът на „белите“.

„ЦСКА докато не стане първи все ще се оплаква. Ще реве от международното положение, от климатичните изменения, от глобалното затопляне, от всичко ще реве. Това е! Гриша Ганчев трябва да намери с какво да оправдае това, че не е шампион“, допълни Стефанов.

„Новият силен човек, който ще бъде в Левски. Той има опит, знае как да действа в такива ситуации. Убеден съм, че ще вкара ред в отбора.“

„Познавам Васил Божков от много години. На него никога не му се е занимавало особено с футбол. Може би сега ситуацията е такава, че трябва да се включи в спасението на Левски“, анализира президентът на Славия.

„Премиерът разчита, че ФИФА и УЕФА ще помогнат за изграждането на поне 2-3 сериозни стадиона. Примерно в София, Пловдив и Варна. Имаме шанс да вземем домакинството. Видяхме, че Украйна и Полша приеха европейско първенство. Ние с какво сме по-малки от тях. Стига да сме задружни, но ние винаги сме били орел, рак и щука. Дано този път се случи нещо добро“, завърши Венцеслав Стефанов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Преброяване на бесните язовци

    10 1 Отговор
    Чичо Венци защо вика на себе си ЦСКА?
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Мето

    6 1 Отговор
    То тоя е най големият мрънкач
  • 4 шефа

    4 1 Отговор
    Чичо Венци е един тъпан на всички знае кусурите но неговите не вижда.Говори за Гришата но той не може да му полее на кутрето.Не можеш да си видиш к......ра от тумбак бе шкембак такъв.БОКЛУК.

    Коментиран от #5

  • 5 ЦСКА умре

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "шефа":

    Ако е боклук, тогава що Стивън Петков ИЗОСТАВИ Ботев Пловдив?
  • 6 Сикаджията

    1 0 Отговор
    Венкооо не препра ли ги бе деа тия ратии и т'ва тото black ? Таа славия асъл химическо чистене и BlackJack.
  • 7 цЕсКи лЕсЕкА

    0 0 Отговор
    А защо трябва да се спасява Левски?!?!? Само глупости се вършат там и накрая дай да ги спасиме,че много избиратели има сред феновете.