8 Февруари, 2019 16:55 2 221 10

Павел Колев: Дълговете на Левски са 30 милиона

  • колев-
  • дългове-
  • цска-
  • левски-
  • одит

"Одитът в клуба е готов", заяви изпълнителният директор на клуба

Павел Колев: Дълговете на Левски са 30 милиона - 1
Снимка: БГНЕС

Дълговете на Левски са малко над 30 млн. лева. Това обяви изпълнителният директор на клуба Павел Колев пред БНТ.

“Целта на новия управителен съвет бе да направи одит и да установим реалните задължения на клуба. Дълговете са 30 млн. и отгоре. Малко над 30 милиона. Тази работа е свършена. Ситуацията е ясна”, каза Колев.

Той потвърди казаното пред Sportal.bg, че е поканен в клуба от Васил Божков и ако бизнесменът не стане собственик, Колев ще напусне. Към този момент обаче нямало индикация, че Божков се отказва.

Според годишните финансови отчети дълговете на Левски в края на 2017 г. са били 18 млн. лева. Т.е. само за година те са нараснали с над 12 млн. лева. Най-вероятната причина за огромния скок е, че хората, които са издържали сините през 2018 г., са давали парите не под формата на дарения, а като заеми.

Припомняме, че ЦСКА не получи лиценз и бе пратен да играе в аматьорския футбол поради задължения в същия размер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 фен

    12 1 Отговор
    Хайде сега, същият аршин.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ххх

    6 3 Отговор
    Въпроса е могат ли да плащат от тук на татък!? Ако ги пратят във "В" група не виждам как тези 30 млн. ще се изплатят...
    И без това фоновете им цяло деситилетие страдат, защо да им причинят и това, колко му е.
  • 5 Иванчо

    6 11 Отговор
    А ние припомняме, че задълженията на ЦСКА бяха над 50 млн, а не в същия размер.

    Коментиран от #6

  • 6 антрашпиц

    5 2 Отговор

    До коментар #5 от "Иванчо":

    Незнам ко припомняш ,ама и Левси умре,също кат цесекато.,също кат държавата,ха ха..
  • 7 Чичу Ади

    6 1 Отговор
    Иво Тонев дойде със строителната си фирма, построи една трибуна със заем и си обра крушите. Кенефскарите се радваха на трибуната, без да осъзнават как бяха изебани от локомотивеца. Въобще това си беше един доста добре направен законен грабеж. Сега Божков ще изтегли още няколко десетки милиона на гърба на говедата, ще разпродаде футболистите и като прибере всяка стотинка, ще ги фалира и прати в окръжните групи. После ще се появи Домуса, ще плати 5 милиона за името на Апостола и ще премести амфетамините от Рязанград в столицата. После оранжевите ще викат на зелените, присмял се хърбел на щърбел. С две думи отборите на народа Левски и ЦСКА станаха жертва на беззаконието в тая кочина Булгаристан. Едва ли вече има интелигентни хора, които да гледат и да се интересуват от пародийния бг футбол. Чакайте да се класираме за световното, но по крикет нищо, че още не го практикуваме...

    Коментиран от #10

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 цЕсКи лЕсЕкА

    3 2 Отговор
    Живеем в република Левскария! Няма да пратят порно клубчето от Герена в долните групи! Много избиратели има сред феновете!Сега разбирам преди години защо след като ЦСКА водеше с 16т в първенството и накрая Герена станаха шампиони тцтцтцтт.....Това е случка която 10годишно дете няма как да знае!
  • 10 цЕсКи лЕсЕкА

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "Чичу Ади":

    Точно в десетката! Много ама адски много си прав!