Last news in Fakti

21 Февруари, 2019 14:32 851 0

Гуардиола изненада: Голям фен съм на VAR

  • гуардиола-
  • шалке 04-
  • дузпа-
  • var-
  • манчестър сити-
  • шампионска лига

Явно още не сме готови за бой в Шампионската лига", заяви испанецът

Гуардиола изненада: Голям фен съм на VAR - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола коментира победата на тима му с 3:2 над Шалке в първи мач от осминафиналите на Шампионската лига. Домакините от Германия вкараха с две дузпи, при които се намеси VAR.

"Аз съм голям фен на VAR. Затова смятам, че и първата дузпа я имаше, както и втората. Червеният картон за нас може да бъде червен картон, така че и той е правилен. Единствено можем да се оплакваме от VAR, че може би имаше засада при втората дузпа, но мониторът се счупи и не се видя. Тази система има нужда от още време, но аз съм ѝ фен", заяви Гуардиола

"Да, резултатът е невероятен, вкарахме три гола навън. Но в същото време допуснахме лесно два и направихме невероятни грешки. Ако допуснем същите пропуски и на реванша, значи отпадаме. На такова ниво нямаме шанс при такова представяне. Явно още не сме готови за бой в Шампионската лига."

"Ако след червения ни картон съперникът беше натиснал, можеше да ни вкара и трети, и четвърти гол. И тогава отпадахме със сигурност. Така че нищо не е приключило. Надявам се само нашите фенове да ни помогнат на реванша", завърши мениджърът на Манчестър Сити.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА