2 Март, 2019 11:31 2 454 1

Треньорът на Десподов: Невероятна нощ!

  • маран-
  • десподов-
  • каляри-
  • интер-
  • победа

"Победихме един наистина страхотен тим", заяви Роландо Маран

Треньорът на Десподов: Невероятна нощ! - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Каляри Роландо Маран похвали футболистите си след успеха над Интер с 2:1 в Серия А. Българският национал Кирил Десподов се появи в игра в 81-ата минута и успя да изработи дузпа в последните секунди, която обаче Барела не успя да вкара.

„Момчетата се представиха невероятно във всички аспекти. Показахме класа, създадохме много шансове през първото полувреме, показахме характер и решителност. Това е бе една запомняща се нощ”, коментира Маран.

„Победихме един страхотен тим като Интер с фантастично представяне в един труден момент за нас. Направихме перфектен мач. Нападателите и Барела се трудиха наистина здраво за всички останали. Те започваха да се бранят още в половината на Интер, а това направи задачата на останалите по-лесна. Знаехме, че ако сме пасивни и се дръпнем назад ще бъде трудно да устоим на натиска на Интер. Те са смъртоносни с центриранията си в наказателното поле. Вместо това ние се съсредоточихме върху това да ги накараме да се защитават и да използваме нашите силни страни”, каза още наставникът на Десподов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЦСКА умре

    2 2 Отговор
    Щото Симуланта е купил съдията и ВАР, а ти си му помогнал!