Last news in Fakti

5 Март, 2019 10:26 731 0

Мавродиева: Това бе моето състезание!

  • мавродиева-
  • състезание-
  • европейско първенство-
  • тласкане на гюле

"Имах сили да отговоря на всяко предизвикателство", заяви европейската шампионка

Мавродиева: Това бе моето състезание! - 1
Снимка: БГНЕС

“Всичко стана по естествен път. Това беше моето състезание. Трябваше да се случи и затова не смятам, че титлата ми е изстрадана”, каза при завръщането си от Глазгоу европейската шампионка в тласкането на гюле в зала Радослава Мавродиева. Тя спечели титлата навръх 3 март и зарадва допълнително българите на националния ни празник. В Глазгоу атлетката допълни колекцията си от отличия в дисциплината на такива форуми, където до този момент имаше бронз и сребро. Мавродиева спечели с 19,12 метра, което е нейно лично постижение за сезона. Само на 1 см зад нея остана голямата фаворитка от Германия Кристина Шваниц.

“Това си беше моето състезание. Ако беше тласнала повече, имах сили да отговоря на предизвикателството. Тръгнах с освободено съзнание, не съм си поставяла за цел медал или титла и затова нещата се получиха. И големите фаворити са хора и нямат ден. Много е рано да говорим за световното първенство, нека първо доживеем”, коментира още Мавродиева.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА