Last news in Fakti

6 Март, 2019 20:48 2 173 1

Лудогорец смени треньора преди мача с Левски

  • стойчо стоев-
  • лудогорец-
  • левски-
  • треньор-
  • арда-
  • смяна-
  • антони здравков

Рокада преди дербито с Левски

Лудогорец смени треньора преди мача с Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Българският шампион Лудогорец смени треньора си. Ръководството на клуба от Разград обяви официално, че Стойчо Стоев се завръща в отбора. Рокадата е направена преди важния мач с Левски в неделя. В последните си четири мача в първенството Лудогорец записа само една победа, а разликата на върха в класирането между първия Лудогорец и втория Левски е пет точки в полза на шампионите.

Ръководството на ПФК Лудогорец и Стойчо Стоев постигнаха договорка той да се завърне начело на шампионите. Преговорите приключиха късно снощи, а досегашният наставник на Лудогорец Антони Здравков остава в щаба на Стоев.

Опитният специалист ще бъде представен като старши треньор на Лудогорец в четвъртък (7 март) в 12,00 ч. в конферентната зала на трибуна "Моци" на стадион "Лудогорец Арена". По-късно същия ден Стоев ще проведе и първа тренировка с отбора. ПФК Лудогорец благодари на ръководството на ПФК Арда за проявеното разбиране и професионалното отношение.

По време на първия си престой в Лудогорец през сезон 2013/2014 г. Стоев стана шампион и спечели Купата на България след победа над Ботев (Пловдив). През лятото на 2013 г. отборът влезе за пръв път в историята си в групите на Лига Европа, където постигна безапелационните пет победи и едно равенство в конкуренцията на ПСВ (Айндховен), Черноморец (Одеса) и Динамо (Загреб). Впоследствие воденият от Стоев тим отстрани Лацио на 1/16 финалите в същия турнир и отпадна на 1/8 финалите от Валенсия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цЕсКи лЕсЕкА

    0 0 Отговор
    Не съм вярвал,че ще дойде такъв ден но ето,че е факт! Днес ще викам за Левски! Това никога няма да се повтори,но днес ще се случи! Така ще се завърже интригата в първенството.Нещо което самите педаки от Б сектор не съзнават,но те там са си зле