Last news in Fakti

7 Март, 2019 16:58 1 228 2

Стойчо Стоев се завърна в Лудогорец

  • стоев-
  • завръщане-
  • представяне-
  • левски-
  • цска-
  • лудогорец

"Има два конкурентоспособни отбора на нашия в България", заяви специалистът

Лудогорец представи на пресконференция в Разград Стойчо Стоев, който се завърна начело на шампионите. Досегашният треньор на Арда (Кърджали) заменя Антони Здравков при "орлите". Последният остава в щаба на Стоев и ще му помага заедно с Явор Вълчинов.

Договорът на новия-стар треньор на Лудогорец е за година и половина, а първото му голямо предизвикателство е Левски. Шампионите гостуват на "Герена" в неделя от 17:30 часа. По-късно днес Стойчо Стоев ще проведе първо занимание с отбора.

На брифинга той изтъкна, че под негово ръководство "орлите" ще се стремят да играят атакуващ футбол.

"Имам високи очаквания, нормално е да бъде така. Винаги съм си поставял високи цели. Ясно е, че няма да е лесно, според мен има два конкурентоспособни отбора, визирам Левски и ЦСКА. Надявам се да постигна целите си", бяха първите думи на Стойчо Стоев.

"Определено Лудогорец организационно се е издигнал много, а и спортно-технически в този отбор идват доста класни играчи. Не, че преди не ги е имало. Тимът има средно европейско ниво, вече има добър имидж - освен за България, и за привличане на футболисти от Европа. Удоволствие за мен е, че се връщам отново в отбора, с който постигнах най-големите си успехи", допълни Стоев.

"Няма да имам много време за промени, но се надявам футболистите да бъдат спокойни за мача срещу Левски", посочи специалистът.

Завърналият се в Разград специалист обяви, че има уважение към всеки треньор, в това число и Георги Дерменджиев, който сега е начело на Левски.

По време на първия си престой в Лудогорец през сезон 2013/2014 г. Стоев стана шампион и спечели Купата на България след победа над Ботев (Пловдив).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Врачка

    1 2 Отговор
    Още тази година ще си тръгне с бронзов медал .

    Коментиран от #2

  • 2 ккк

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Врачка":

    Още сега смени дилъра че ти дава няква инхалация