Last news in Fakti

30 Март, 2019 14:28 11 863 25

Човекът, заснел Кобрата и Суши: Тя е една евтина златотърсачка!

  • джени суши-
  • кубрат пулев-
  • евгени веселинов-
  • целувка-
  • златотърсачка-
  • бокс-
  • сащ-
  • сексуален тормоз-
  • дженифър равало

Това заяви журналистът, отразил събитията "на място" и направил интервюта "на живо"

Евгени Веселинов, който е главен редактор на bulgariCa.com - сайта на българската общност в Калифорния - защити Кубрат Пулев от нападките на Джени Суши. Той бе навсякъде през цялата седмица с екипа на Пулеви в Коста Меса и бе единственият роден журналист, отразил събитията "на място" и направил интервюта "на живо" с братята, пише sportal.bg. Веселинов е човекът, заснел последните кадри на Пулев и американската журналистка Дженифър Равало преди интервюто с целувката.

"Ако внимателно погледнете нейните кадри и нейната физиономия, излъчване и самия тон – то се усеща лъжата. Това, че я опипвал по задните части – изобщо не го вярвам. За мен е абсолютна измислица и се е възползвала най-вероятно, тъй като не е имало възможност за свидетели, които да защитят Кубрат", заяви пред bTV Евгени Веселинов.

"Законите, колкото са на страната на дамите в Щатите, в Калифорния има едно много, даже по-силно отношение към тях и в тяхна защита и полза. И те това използват. Това, което казват за "gold digging", или златотърсачките. Съвсем не са малко тези, които опитват, опитват. Някои успяват", продължи Веселинов, който от години живее в Лос Анджелис. Създател е на първото българско училище там, както и на първия роден вестник.

"За мен нещата опират до една евтина златотърсачка – търсачка на миг слава, която играе ролята на жертва за пари и имидж... Откровено казано, въобще не съм обърнал внимание на Равало. Тя с нищо не направи впечатление. Тя направи впечатление, след като видяха реакцията на Кубрат, когато реши, че може да изкара някой лев и оттам тръгнаха нещата", каза още журналистът.

"С екипа на Пулеви изкарах доста време и мога да Ви кажа едно: това са хора, които, победили или не, приемаха абсолютно всички... Кубрат живееше за този двубой. Даваше всичко за този двубой и една седмица не спря да тренира и да търси начин да се зарежда", сподели още той.

"Това е едно голо обвинение за мен", категоричен бе Веселинов.

"Дори лицензът на Пулев да бъде отнет за постоянно след изслушването, той веднага има право да кандидатства за подновяването му във всеки един друг американски щат, а шансовете му да го получи обратно са големи", добави журналистът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хасан

    37 61 Отговор
    Байганьовска работа ..изложи се ка то селски кифладжия ...

    Коментиран от #8, #9, #11, #17

  • 2 Боклуци

    47 2 Отговор
    Боклуци колкото искаш.. И наши и ваши!!
  • 3 Госあ

    45 2 Отговор
    😂 как може в държавата на проститутките, да се държиш неуважително с проститутка бе кобра ? Акъл за 5ст нямаш 😂 а тази е напълно ясно че е точно такава,джени голото суши 😂, със звучната професия журналист. Праете сметка що за професии са това,от тоя род. Що една порно звезда не стана учен,лекар или инженер. Ама те са демоде тея професии 😂 Е срещат се чат пат проститутки и в тях, ама то не може като са плъзнали като листни въшки
  • 4 хахахахахахахаххахахахахахахаааааааааааа

    11 15 Отговор
    нагласено от двамата!
  • 5 хахахахахахахаххахахахахахахаааааааааааа

    7 17 Отговор
    Пулев не беше толкова еуфоричен след победата в момента на интервюто та видиш ли от емоцията и я целунал. Съвсем спокоен стоеше.
  • 6 Давид

    20 25 Отговор
    Поредния клоун на ГЕРБ се вкара сам в еврейската игра . Този никога не е бил спортист и няма да бъде .

    Коментиран от #19

  • 7 гост

    33 18 Отговор
    Типично по български , Пулев си помисли ,че е в някоя българска дискотека и може да си прави каквото поиска без да има последици. Да , ама не . Сега ще си прати простия селянин няколко милиона та да му дойде акъла в главата. На времето една секретарка Моника Люински осъди президента Бил Клинтън , та тая няма до осъди тоя прост селянин . Въпроса е колко пари ще му вземе.

    Коментиран от #18

  • 8 прав си

    5 21 Отговор

    До коментар #1 от "Хасан":

    Прав си , ама виж бай ганьовците в булгаристан колко минуси ти слагат. То тука чист матирал почти не остана , само прости чалгаджии.

    Коментиран от #10

  • 9 ba4i kiko

    28 8 Отговор

    До коментар #1 от "Хасан":

    манго като не ви харесва тука куфара и у анадола никой не ви държи на сила у бг то
  • 10 ba4i kiko

    14 3 Отговор

    До коментар #8 от "прав си":

    ти па си много убаф
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 ШОП

    13 1 Отговор
    Взимайки в предвид популярността която набра тази история (бб си, съндей телеграф, индипендънт и други медии) започвам да мисла че дори и да се наложи кобрата да плати некое милионче на госпожицата, след това добитата популярност ще му доведе повече доходи., а може би и възможност да се боксира с по стойностни боксьори, за повече пари. след този случай повече хора ще изяват желание да гледат мачовете на кобрата за да видат къв мачо е нашия. ESPN точно това очакват от него.....

    Коментиран от #14

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 PR-чето

    18 2 Отговор

    До коментар #12 от "ШОП":

    Е те тва е шопе!
    Пулев с таз мацка си направи пиар в щатите.Предизвика интерес, умен ход.
    На кака Суши ше даде някой и друг гущер,може по нататък и смок...
  • 15 Хасан

    15 4 Отговор
    Това е Сащ..всеки гледа да издои някого с милиони...всичко е разрешено за да си постигнеш американската си мечта...сега ще му вземе парите ..ще напише бестселер ..и ако има интерес и филм ще направят ...момичето си спаси живота или най малкото си плати мортгейджа
  • 16 NikNay

    23 2 Отговор
    Очаквайте на скоро по кината новия холивудски блок бластър "Целувката на кобрата ". Драма изпълнени с насилие сцени - озверял див балкански субект след кръвопролитна битка на ринга която печели заражда в него животински инстинкти и нагон които го подтикват да нападне сексуално невинна , скромна и беззащитна журналистика възпитаничка на католически девически интернат. . . . . .
  • 17 Sky-blue

    11 2 Отговор

    До коментар #1 от "Хасан":

    Хасане ще ядеш моя салам когато постигнеш това което постигна кобрата тогава коментирай резак смотан
  • 18 Sky-blue

    6 3 Отговор

    До коментар #7 от "гост":

    Абе гост както винаги си си много прост завистта по селяните ходи него мисли кобрата ще се оправи това е пиар
  • 19 ЦСКА умре

    2 6 Отговор

    До коментар #6 от "Давид":

    А слабака Чалханоглу!? Той нито е човек, нито ще стане изобщо човек, понеже си смешен! И ПРЕСТАНИ ДА ЗАМЕСВАШ ГЕРБ! БСП НЕ БЯХА ЛИ ЗАМЕСЕНИ ВЪВ ФУТБОЛНИТЕ СКАНДАЛИ!? Ц(*КА УМРЕ!
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Баце

    4 2 Отговор
    И Кобрата и Патронът му ББ като видят някой и като се фърлат да го мляскат, мани мани, ама така е като първите седем си маал само филий с мас, а после само бухалки и бокс и сал един Винету.
  • 22 Усмивката

    1 1 Отговор
    Ако онова там е държава в която развратът да е узаконен до степен ,кое е по благопристойно,сиреч има ли вид а не значение,Кобрата няма място там.Да си фашта пътя.А не да ги учи на... кое е морално .
  • 23 Спиро

    4 3 Отговор
    Една такава докара Майк Тайсън до просешка тояга. Тази попадна на наш Кобра и явно не е такава късметлийка, но това не значи че няма да му оскубе перушината до голо. Системата там работи в нейна полза и ще го изсмуче като чироз. Дори и американец да беше все тая. Ама нашичкия като последния новобранец цопна в локвата...
  • 24 БУММ

    5 2 Отговор
    Кубрат може да е добър спортист, но в случая се държа все едно се намира в някой чалга клуб и целува някоя си известна чалга певица. Реалноста е друга там е америка има си закони и най важното един мъж не трябва да мисли с долната си глава когато представлява България - вличност себе си.
  • 25 Borislav Popov

    4 0 Отговор
    Защо няма турчин профи боксьор?