Last news in Fakti

9 Април, 2019 12:27 2 198 3

Това ли е извънбрачното дете на Макгрегър? (СНИМКИ)

  • макгрегър-
  • извънбрачно дете-
  • дъщеря-
  • издръжка-
  • мма-
  • мъри

Тери Мъри показа снимки на дъщеря си Клодаг

Скандалът с предполагаемото извънбрачно дете на ММА звездата Конър Макгрегър се разраства. След като през февруари 26-годишната Тери Мъри обяви, че е родила дете след сексуален контакт с Макгрегър, сега тя показа снимки на дъщеря си Клодаг.

Мъри е 100% сигурна, е именно ирландецът е бащата и дори го призова да направи тест за бащинство, но той засега мълчи по случая.

Майката на детето заплаши Макгрегър, че снимките, които показва са само върхът на айсберга и ще направи всичко, за да признае ММА боецът, че е баща на дъщеря ѝ.

"Искам само това, тя да знае, че ѝ е баща. Да поеме отговорност и да я обича. Не му искам парите, не са ми нужни", отсече Тери Мъри пред британските медии.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    9 0 Отговор
    Туй жената е криво нищо. Ако искаш да се грижиш за детето те гонят и искат само парите ти. Да си банкомат. А това, че расте детето без баща било маловажни. И обсебват детето и го промиват и го правят социопат. Това е много разпространено в България. Нещо като вицовете за Тодор Живков. Абе уж е виц ама е истина. Като и биеш шута и започва - не му искала парите, само да се грижел за нея и да я обичал. Ами естествено, че ще е я обича, ама туй за неискането на парите ич не го вярвам. Отделно еманципацията е в разгара си - това означава,че жените освен превилегиите вече имат и нови отговорности, които ако бъдат така добри да започната да ги изпълняват.
  • 2 село

    3 1 Отговор
    Може и да й е направил бебе, но не я е целувал пред камерите.
  • 3 газо

    3 0 Отговор
    Одрало му е кожата..