13 Април, 2019 13:26 2 743 3

Над милион лева изтекли от Левски за един играч

  • давиде мариани-
  • левски

Давиде Мариани прибира около 30 000 евро месечно

Над милион лева изтекли от Левски за един играч - 1
Снимка: БГНЕС

Халфът на Левски Давиде Мариани е номер 1 в историята на клуба по комисионни, твърди "Меридиан мач", като се позовава на свои източници от "Герена". За трансфера на швейцареца в началото на сезона е платена най-голямата сума в тази насока. Става дума за 600 000 евро, които са разпределени във вид на комисионни.

Левски не плати трансферна сума за Мариани и той акостира на "Георги Аспарухов" като свободен агент от Лугано.

От "Герена" твърдят, че към днешна дата швейцарецът е в топ 3 на най-високоплатените играчи в клуба. Футболистът прибира около 30 000 евро месечно, а плюс това в договора му има различни бонуси, които наливат допълнително пари в сметката му.

Неслучайно самият мениджър на Мариани обяви преди време пред медиите в Швейцария, че никой местен клуб не може да му плаща парите, които получава от Левски.

Новото ръководство на "сините" обаче иска да промени договора на Давиде и играчът да получава по-малко пари. Разговори за това вече са започнати.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 човек от село

    11 1 Отговор
    Ясно е ,че агентите на Мариани са знаела,че България е Щвейцария на Балканите, а Левски е в цветущо финансво състояние и се конкурира по кинти с Ман.Сити,ПСЖ,Барса,Реал и баварският колос!
  • 2 Гост

    4 1 Отговор
    Затова не гледам български футбол
  • 3 vasil

    0 0 Отговор
    Е, приказката за "... лудия и баницата"?