Last news in Fakti

23 Април, 2019 05:14 1 346 3

Мбапе: Щастлив съм! Оставам в ПСЖ

  • псж-
  • мбапе-
  • оставане-
  • щастие-
  • реал мадрид

"Ще продължа да търся границите си", обеща младият нападател

Мбапе: Щастлив съм! Оставам в ПСЖ - 1
Снимка: БГНЕС

Младият нападател на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе отбеляза хеттрик за победата на тима си с 3:1 над Монако и стана първият французин с 30 гола в Лига 1 от Жан-Пиер Папен, който достигна тази граница през 1990 година. Мачът с Монако нямаше значение за парижани, които си бяха осигурили по-рано през деня титлата в аванс, след като Лил сбърка срещу Страсбург. Парижани изиграха обаче двубоя с огромно настроение и зарадваха пълните трибуни на “Парк де Пренс”.

“Доволен съм, а сезонът все още не е завършил, мога да вкарам още голове. Още сме разочаровани от отпадането в Шампионската лига, но животът и футболът продължават. Не трябва да се отпускаме. Аз самия ще продължа да търся границите си”, коментира Мбапе. Той беше попитан и за бъдещето си, тъй като се спекулира за евентуален негов трансфер в Реал Мадрид, където е желан от треньора Зинедин Зидан.

"Оставам в ПСЖ, няма да ходя в Реал. Радвам се, че Зидан се върна и ще продължа да ги следя, но само като фен", отговори лаконично Мбапе.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гощо

    1 4 Отговор
    Голяма грешка моето момче правиш! Мястото ти е в Реал Мадрид!
  • 2 Тошо

    1 2 Отговор
    Знаем ,че искаш в Барса.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.