Last news in Fakti

24 Април, 2019 09:57 1 192 1

Локомотив Пловдив е на финал за Купата

  • локомотив пловдив-
  • септември-
  • реванш-
  • финал-
  • купа на българия

Пловдивчани завършиха 0:0 на реванша със Септември

Локомотив Пловдив е на финал за Купата - 1
Снимка: БГНЕС

Локомотив (Пловдив) се класира за финала в турнира за Купата на България, след 0:0 като гост на Септември в София и победа за "смърфовете" с 4:0 в първата среща.

Двубоят на "Васил Левски" започна вихрено и само за 6 минути двата тима изпуснаха три страхотни възможности. Септември можеше да вкара в 6-ата и 12-ата минута. Локомотив пък отвърна с мощен шут от дистанция на Анте Аралица, преминал на сантиметри покрай напречната греда. След първия бурен четвърт час оборотите понамаляха и Локомотив постепенно поизравни играта, но без да натиска особено съперника.

Втората част започна с опасен удар с глава на Буна по посока вратата на Септември, но Галев се справи. Между 67-ата и 71-ата минута Аралица и Русев се отчетоха със силни удари към двете врати, но топката не влезе във вратата. Локомотив понатисна в края, но Димитър Илиев не успя да преодолее Галев с параболичен удар десет минути преди края. Същото стори и Кристофър Масамба пет минути по-късно, но Луков отрази шута му. И в последните минути обстрелът към двамата вратари не спря, но гол не падна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цска

    0 0 Отговор
    и какво ще правите в европата не разбрах