Last news in Fakti

2 Май, 2019 13:31 1 667 1

Валверде: Меси всява страх в противниците

  • валверде-
  • барселона-
  • ливърпул-
  • меси-
  • рома-
  • шампионска лига

"Сега трябва да си припомним мачовете с Рома от миналата година", предупреди Валверде

Валверде: Меси всява страх в противниците - 1
Снимка: БГНЕС

Барселона е много близо до финала в Шампионската лига след убедителната победа над Ливърпул с 3:0. Старши треньорът на каталунците Ернесто Валверде не пропусна да засипе с похвали Лионел Меси, който вкара два от головете, но предупреди, че реваншът на "Анфийлд" няма да е никак лесен.

"В такива мачове всеки от отборите се опитва да наложи своя начин на игра. Понякога съперникът доминира и трябва да умееш да се справиш с това. Беше трудно, но вкарахме три гола и се надяваме да не загубим преднината си в реванша. Ливърпул притежава голяма класа и остават още 90 минути. Знаем какво ни очаква. Миналата година имахме аванс от три гола след първия четвъртфинал, но отпаднахме. Интригата е жива, а Ливърпул ще направи живота ни труден", заяви Валверде, припомняйки си за загубата с 0:3 от Рома.

"На почивката внесохме някои корекции, които ни помогнаха през второто полувреме. Никога не мисля за резултата. 1:1 също може да е добре, всичко зависи от хода на самия мач. Днес трябваше да вложим много усилия за победата и се радвам, че го направихме", продължи наставникът на Барса.

"Знаем на какво е способен Меси, но той не спира да ни удивлява. Лео е нашият капитан, той е човекът, който сменя ритъма на игра. Днес отново неговите ходове решиха мача и ни изведоха до победата. Прекият свободен удар беше далеч от вратата и не знаех дали Меси ще стреля. Нямам представа как го прави, но винаги успява да блесне точно тогава, когато най-много имаме нужда от това. Лео всява чувството на страх в нашите противници", сподели Валверде.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цЕсКи лЕсЕкА

    0 4 Отговор
    Тия са много залухави! Едно джудже ги върти на пръста си! Слагаш едно говедо да тича по него и в подхудящ момент да го изреже как си трееее и Меси е контузен за мачовете с теб! После си биеш спокойно Барса и си на финал!