Last news in Fakti

4 Май, 2019 11:29 1 640 0

Реал Мадрид договори Лука Йович

  • йович-
  • реал мадрид-
  • трансфер-
  • айнтрахт франкфурт-
  • цена

Медиите в Мадрид са сигурни в трансфера

Реал Мадрид договори Лука Йович - 1
Снимка: БГНЕС

Сръбският нападател Лука Йович ще продължи кариерата си в Реал Мадрид, единодушни са водещите издания в Испания. "Кралете" ще платят 60 млн. евро за голмайстора на Айнтрахт (Франкфурт). 48 млн. ще отидат в касата на германския клуб, а останалите 12 млн. ще получи Бенфика, защото португалският гранд запази 20% от правата на сърбина.

От Йович се интересуваха много отбори, които останаха впечатлени от показателите му през сезона. 21-годишният бивш футболист на Цървена звезда има 29 мача (23 като титуляр) и 17 гола в Бундеслигата. Освен това, той наниза 9 попадения в 13 мача в Лига Европа. В четвъртък Йович се разписа и срещу Челси в първия двубой от полуфиналите в турнира.

От Реал са форсирали преговорите в последните дни, притеснени от опитите на Пари Сен Жермен да им отмъкне сърбина под носа. Байерн (Мюнхен) също следеше внимателно ситуацията около 21-годишния нападател.

Възможно е като част от сделката в Айнтрахт да премине Браим Диас. Смята се, че той е сред футболистите, на които Зинедин Зидан няма да разчита през следващия сезон.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА