Last news in Fakti

29 Май, 2019 05:15 1 367 0

Сари е фаворит за треньор на Ювентус

  • сари-
  • ювентус-
  • фаворит-
  • треньор-
  • пост-
  • челси

“Старата госпожа” усилено търси заместник на Масимилиано Алегри

Сари е фаворит за треньор на Ювентус - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Челси Маурицио Сари е първи избор за нов наставник на Ювентус, твърди “Скай Италия”. “Старата госпожа” усилено търси заместник на Масимилиано Алегри, който бе освободен след края на сезона в Серия “А”. В медийното пространство се спрягат доста имена за овакантения пост, но последните слухове са, че шефовете на Юве са се спрели именно на Сари.

Вече се появиха информации, че агентът на Сари Фали Рамадани ще има среща с директора на Челси Марина Грановская след финала в Лига Европа, за да обсъдят предстоящата раздяла. От Ювентус обаче ще изчакат и финала в Шампионската лига, за да видят дали има шанс Маурисио Почетино да напусне Тотнъм или Юрген Клоп да се раздели с Ливърпул.

Ако “бианконерите” не успеят да се договорят за привличането на някой от гореспоменатите специалисти, последната опция остава наставникът на Лацио Симоне Индзаги.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА