8 Май, 2012 12:22 764 2

Боби Михайлов: На всички въпроси на Стоичков отговарям с НЕ

  • боби михайлов-
  • стоичков-
  • скандал-
  • футбол-
  • камата

Президентът на Българския футболен съюз (БФС) Борислав Михайлов даде специално интервю за TV7, в което отхвърли всички обвинения на бившия си съотборник от националния отбор и настоящ треньор на "Литекс" Христо Стоичков.

Вчера Камата зададе три въпроса на Боби Михайлов свързани с уреждане на мачове, назначаване и натиск върху съдиите, а именно:

- дали той като президент е участвал в манипулиране на резултатите за националния отбор

 - участвал ли е в тото-схеми на българското футболно първенство

 - участвал ли е в нареждане на съдийски групи и правил ли е натиск върху съдиите за определени мачове, той или шефа на съдиите;

"На всички негови въпроси отговарям с НЕ. Имам единствено емоционален проблем, защото много го обичам този човек", заяви президентът на БФС.

Изумявам се от реакциите на Христо Стоичков, защото той искаше да отменя червен картон, което не мога да направя, добави Михайлов.

Той е категоричен, че не се срамува от нищо, което е направил във футболния съюз. Продължаваме да се развиваме, твърди Боби Михайлов.

"С това интервю преставам да му отговарям. Диспут няма да има, защото той се прави, когато има избор. Ако иска да се кандидатира за президент да заповяда, хората избират". С тези си думи Борислав Михайлов отговори на желанието на Христо Стоичков двамата да проведат дебат и то пред детектор на лъжата по зададените от Камата въпроси.

"Съдийството е проблем не само в България. По време на нашето управление сме сменили 6 съдийски комисии. Ако трябва ще я сменим пак. Казах, че поне 30% от комисиите ще се променят" добави Михайлов.

Аз със сигурност ще се кандидатирам на следващия конгрес, защото имам много неща, които имат да се свършат, коментира още шефът на футбола у нас. 

"Мое негативно отношение към ЦСКА никога не е имало. Уважавам ги, защото като футболист на "Левски" съм изпитвал респект към силния съперник. Никога не е имало директива някой да е шампион. Първенството е интересно и се надявам отборите да играя феърплей", отговори на нападките на ЦСКА Боби Михайлов.

Любо Пенев е много сериозен човек. Пожелавам му успех като национален селекционер, каза още БФС шефът. 

Той обори и твърдението на Стоичков, че на полувремето на мача с Швеция през 1994 г. е хвърлил ръкавиците. Поисках смяна. Никога не съм хвърлял ръкавиците. Изиграл съм 102 мача за България, защити се Боби Михайлов.

Той е на мнение, че със сигурност има нужда от още един национален стадион. Готов съм да редуцирам броя на отборите в "А" група. Надявам се да се случи. Трябва да се опита да се види дали ще има резултат, каза в заключение Борислав Михайлов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дон кубелио перуци

    0 1 Отговор
    лъжеш беееееееееееееееее
  • 2 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
    stoichkov e strashno se.o