Last news in Fakti

29 Май, 2019 12:29 1 300 1

Ново 20: Валверде остава в Барселона

  • валверде-
  • барселона-
  • оставане-
  • уволнение

Информациите около треньора на каталунците са разнопосочни

Ново 20: Валверде остава в Барселона - 1
Снимка: БГНЕС

Спекулациите около това дали Ернесто Валверде ще продължи да води Барселона и през следващия сезон не стихват. Снощи се появи информация, че специалистът ще бъде уволнен и вече е бил уведомен за решението на клубното ръководство. Няколко часа по-късно “Marca” написа, че Валверде ще остане на поста си. Според мадридското издание шефовете на Барса са обсъждали ситуацията в продължение на няколко дни и са стигнали до извода, че не треньорът е основният виновник за лошия край на сезона, включващ отпадане на полуфиналите в Шампионската лига и загуба във финала за Купата на краля.

На “Камп Ноу” запазват доверие във Валверде, който донесе две поредни шампионски титли на Барселона. Президентът Джосеп Мария Бартомеу не спира да повтаря, че наставникът има пълната му подкрепа, а много важна е и позицията на лидерите Лионел Меси, Жерард Пике, Жорди Алба и Иван Ракитич, които също са се застъпили за треньора.

Роберто Мартинес, Масимилиано Алегри и Роналд Куман бяха посочени като потенциални наследници на Валверде, но към днешната дата изглежда по-вероятно той да остане начело на Барса.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цЕсКи лЕсЕкА

    0 0 Отговор
    Дуспалона са гола вода и кал в ушите!