Last news in Fakti

29 Май, 2019 13:03 1 922 2

Десподов: В Италия няма лигавене

  • балъков-
  • каляри-
  • тренировки-
  • десподов-
  • национален отбор-
  • лигавене-
  • цска-
  • лудогорец

"Много се радвам за Краси Балъков", заяви крилото на Каляри

Десподов: В Италия няма лигавене - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на италианския Каляри Кирил Десподов изрази удовлетворение от назначението на Красимир Балъков за селекционер на националния отбор. 22-годишният футболист уверено заяви, че легендата ще постигне успехи начело на „трикольорите”, за които в началото на юни предстоят две евроквалификации.

На 7 юни „трикольорите” гостуват на Чехия, а три дни по-късно е домакинството на Косово. Преди тези мачове България заема второто място с 2 точки, като изостава на четири зад лидера Англия.

"Радвам се, че Красимир Балъков стана национален селекционер, защото съм работил с него в Литекс. Знам какво ще изисква”, каза Десподов пред NOVA при завръщането от Италия.

„Мисля, че ще постигне успехи, защото има добри футболисти. Оттук нататък трябва само да надграждаме и да търсим максимума във всеки мач. Немски манталитет, както се казва. В България е трудно да промениш мисленето на футболистите", коментира нападателят.

Десподов също така взе отношение спрямо разразилия се в последния кръг скандал с изгонените от Черно море футболисти. „Само ще кажа, че познавам и Георги Китанов, и Георги Илиев, и Петър Витанов. Мъжки момчета са, не вярвам да са направили нещо, за което чак да бъдат изгонени”, каза играчът на Каляри.

"Надявам се догодина първенството да бъде още по-интересно и ЦСКА да стане шампион. Да стане по същия начин, по който Лудогорец стана през този сезон, за да видят какво е с една точка да те бият накрая”, пожела Десподов на бившия си тим.

Футболистът отчете и огромния културен шок, който е претърпял при първите си тренировки в Каляри. "В началото си казах, че тренировките нямат нищо общо с българския футбол, с българските тренировки. Тук доста често се лигавим на тренировките, честно казано. В Италия няма лигавене, влиза се от упражнение в упражнение. Няма единият да пие вода, 5 минути да се плискаме, няма такива неща”, разказа Десподов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фен

    5 2 Отговор
    За тренировките разбрахме , кога ще те пуснат в някой мач ?
  • 2 ЦСКА умре

    1 2 Отговор
    В Италия има ТОЛКОВА ПОРНО, ЧЕ НАРОЧНО СИ ПРОВАЛИ КАРИЕРАТА, ТУРК!