Last news in Fakti

1 Юни, 2019 13:03 2 051 4

Спрягат Христо Янев за треньор на ЦСКА

  • янев-
  • петрович-
  • тандем-
  • треньор-
  • цска
Спрягат Христо Янев за треньор на ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА изпрати трета поредна година без трофей и това никак не се харесва на ръководителите на “Армията”. Точно заради това те са толкова активни на трансферния пазар и вече привлякоха няколко класни играчи като Тони Уот, Денис Давидов, Диего Фабрини и Петър Занев. А ще има и още нови.

Сега обаче е време клубът да назначи и постоянен треньор. Първият вариант бе сърбинът Ненад Лалатович, но там нещата се разсъхнаха бързо. Вторият бе връщане на Стамен Белчев. 50-годишният хасковлия, който вкара Арда за пръв път в елита на родния футбол, обаче е отказал да работи с Люпко Петрович и ще продължи авантюрата си в Кърджали. Така в клуба сериозно се замислят да поставят Христо Янев на треньорския пост. В момента той изпълнява ролята на скаут за “червените”.

Янев води отбора в края на миналия сезон, когато замени именно Стамен Белчев, но тогава шефовете не му се довериха да остане за постоянно. Сега обаче ситуацията е различна и специалистът може и да получи нов шанс да застане начело на тима. Голям плюс за него е, че познава отлично обстановката на “Армията”, а освен това е и любимец на феновете.

Така че не е изключено именно Янев да стане треньор и да работи в тандем с Люпко Петрович. Ако бившият футболист не се съгласи сръбската легенда да му е “шапка”, то навярно и през новия сезон ЦСКА ще бъде воден официално от Добри Митов, а основните решения ще взима носителят на КЕШ с Цървена звезда.

Очаква се съвсем скоро на “Армията” да вземат окончателно решение за треньорския пост и да го обявят пред широката общественост.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    7 0 Отговор
    Писнахте на хората с вашите треньори , айде стига вече.
  • 2 mi ta ka

    2 1 Отговор
    остей го ти Христо Янев, мен ме интерисува следващия след него кой ще е ?
  • 3 Фактолог

    1 1 Отговор
    До кога ЦСКА – ще ни върти едни и същи номера – за треньори на тима? Като сезоните, ей го Любо след година-две отново.
  • 4 Български идиотщини

    2 1 Отговор
    Не въпросът защо го връщате, въпросът е защого изгонихте. И докато сменяте треньорите през 3 месеца ще откарате още 33 години на сухо. Тъ.панари!