3 Юни, 2019 09:00 1 225 2

Пената оптимист: ЦСКА прави обещаваща селекция

  • димитър пенев-
  • легенда-
  • почетен президент-
  • цска-
  • селекция-
  • удовлетворен

Стратегът от Мировяне смята, че Петър Занев няма нужда от време за адаптация

Пената оптимист: ЦСКА прави обещаваща селекция - 1
Източник: БГНЕС

Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев изрази своето задоволство от направената до момента селекция на “Армията” пред "Тема Спорт". Според легендарния български футболист и треньор нито едно от новите имена не е случайно. В ЦСКА до този момент обявиха четирима нови футболисти - шотландския нападател Тони Уот, перспективния руснак Денис Давидов, бившия италиански национал Диего Фабрини и добре познатият в родния футбол защитник Петър Занев.

“Селекцията е много обещаваща. Не всеки ден идват италиански халф и бивши играчи на Селтик и Спартак Москва. Това означава, че тези играчи не са случайни. Хубавото е, че се действа бързо с новите и вече имаме няколко попълнения, които ще стартират подготовка наравно с останалите”, казва Пенев. Той е сериозно впечатлен от Петър Занев, който води подготовка с ЦСКА цяла пролет. Като консултант, легендарният треньор е следял отблизо тренировъчния процес и впечатленията му са отлични.

“Без да ми се обиждат някои от футболистите, които играеха редовно, но Занев тренираше по-добре от тях. Той няма нужда от адаптация. Свикнал е с родното първенство . Има опит и ще е от полза”, отбеляза Пенев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Guðmundsson

    1 0 Отговор
    😁😁😁😁😁
  • 2 Божкейййй6767

    0 0 Отговор
    Ех чичо Митко,шегаджия такъв.Супер си и дълги години да ни веселиш....