13 Юни, 2019 13:57 2 177 9

Смъртни заплахи на Световното за жени

  • канада-
  • сащ-
  • световно първенство-
  • унижение-
  • заплаха-
  • смърт-
  • кайл

Бивша футболистка бе заплашена, защото си позволи да отправи забележка към САЩ

Люти заплахи, включително със смърт, е получила бившата футболистка на националния отбор на Канада Кейлин Кайл заради критики към тима на САЩ в първия ден на световното първенство за жени във Франция. Американките победиха убедително с 13:0 отбора на Тайланд и дадоха заявка за титлата. След мача мнозина упрекнаха американките, че са унизили своите съпернички с бурната си радост след попаденията, включително и при резултат 8:0.

"Според мен поведението беше позорно и неуважително. Свалям шапка на момичетата от Тайланд, че запазиха дух и не се отчаяха. В националния отбор на Канада никога не бихме се държали по този начин", коментира Кайл, която по-късно трябваше да обяснява думите си, след като получи голям брой оскърбителни съобщения.

"Не съм казвала, че отборите трябва да се опитват да не вкарват колкото се може повече голове на световно първенство. Вкарвате, колкото можете и не спирате. Това, което беше обидното в случая, е начина на празнуване, особено, след като резултатът вече беше 8:0. Всеки има право на мнение и затова призовавам да спрете със заканите", написа Кайл в социалните мрежи.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Meganoob BG

    16 2 Отговор
    Бе какво ги гледате техните допингирани прасета които всяка година някак си обират всички медали из първенствата? Ама вие само чакайте да видите какъв майтап и половина ще стане това първенство за жени, когато включат и трансовете в тях. Кой мислите че ще печели първенства тогава?
  • 2 Цецо

    28 1 Отговор
    Право е момичето, истинския спортист винаги проявява уважение към противника, независимо дали е по-силен или по-слаб от него, това е въпрос и на елементарно възпитание...
  • 3 Фен

    13 4 Отговор
    Ако американките са като Серина Уилямс , а като ги знаем тайландките какви са дребни , все едно Кубрат Пулев да се боксира с 5 годишно дете .

    Коментиран от #8

  • 4 оле оле

    14 2 Отговор
    E, те американците винаги са били най-големите селяндури (не селяни, уважавам хората от село). "Селяндурите" са хора от типа "пази боже сляпо да прогледа". Като ги почнеш от фалшивата им "аристокрация", основно "юдейска", арогантната им дебилска външна политика, минеш през инфантилния им идеал наречен "американска мечта", та стигнеш до простолюдието им, поне две трети от тях са от тоя тип. Всичкия им демонстриран интелект и научен потенциал е купен и привнесен отвън. "Елитните" им образователни институти генерират предимно богати снобари с афинитет към псевдонауките. Много нагло и безцеремонно се стараят да наложат на целия свят псевдонаучните си идиотизми. Теориите им се състоят предимно от възможни, но недоказани хипотези представяни като научнообосновани окончателни изводи (като циганските баячки, дето много "умно" и съсредоточено ти гледат на ръка). Какви могат да бъдат при това положение едни обикновени спортистки, ама от "най-великата" нация на земята. А помните ли на олимпиадата в Сочи японските спортисти как се прочуха с чистотата, която оставяха след себе си в съблекалните. Е, това са хора с фина душа и вродено благородство, а не превъзбудени прасета.
  • 5 оле оле

    8 3 Отговор
    Извинявам се, не беше "олимпиада в Сочи", а "световно първенство по футбол".
  • 6 Еди Мърфи

    9 0 Отговор
    Всички американски спортисти са допингирани, но не ги ловят американските антидопингови комисии. Хващат само руснаци. Във футбола немогат ,защото освен физика ,трябва и акъл. В този спорт американците нямат шанс.
  • 7 Хохол

    4 1 Отговор
    Олимпиадата беше в Сочи, а Световното беше в Русия. Грешката е вярна.
  • 8 Пешо

    2 2 Отговор

    До коментар #3 от "Фен":

    Изобщо не разбра за какво става дума, нали!
  • 9 браво краво

    0 1 Отговор
    какво да се направи отбора на САЩ , да обяви траур ли..че биха лилипути..