18 Юни, 2019 16:07 2 046 9

Труден съперник за Лудогорец в Шампионска лига

  • шампионска лига-
  • жребий-
  • ференцварош-
  • лудогорец-
  • съперник

Унгарският първенец - Ференцварош ще се изправи на пътя на разградчани

Труден съперник за Лудогорец в Шампионска лига - 1
Снимка: БГНЕС

Лудогорец ще се изправи срещу унгарския шампион Ференцварош в първия предварителен кръг на Шампионската лига. Това отреди жребият, който бе изтеглен в централата на УЕФА в Нион.

"Орлите" ще бъдат домакин в първия мач, който ще се играе на 9 или 10 юли. Реваншът в Будапеща ще е на 16 или 17 юли.

Ференцварош беше един от двата възможно най-тежки противници за Лудогорец. Останалите, с които "oрлите" имаха шанс да се паднат, бяха Клуж (Румъния), Арарат-Армения (Ереван, Армения), Судува (Литва) и Номе Калю (Естония).

През изминалия сезон Ференцварош спечели титлата в Унгария по категоричен начин, изпреварвайки с цели 13 точки МОЛ Види, където играе Георги Миланов.

Съперникът на Лудогорец е 30 пъти шампион на Унгария. Треньор на Ференцварош е легендата Сергей Ребров.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пенев

    7 9 Отговор
    Мачкай Ференцварош .Победа над Домусите

    Коментиран от #2

  • 2 Иван

    5 6 Отговор

    До коментар #1 от "Пенев":

    рак и от злоба се получава знаеш нали
  • 3 Сарматиан

    11 3 Отговор
    Успех за зелените въпреки, че не съм им фен. Все пак носят точки за всички български отбори.
  • 4 Пенев

    5 2 Отговор
    До Ванката № 2

    Ваньо РАК ще хванещ ТИ ОТ ТЪПОТА, защото в Европа няма перуки няма Гелосани там никой не гледа косата ,но коси както Косово т.е. докато правим село Разград столица на футбола България ( за голямо съжаление)ще бъде махала на футбола в Европа(и да знаеш Ваньо ,че да има отбор трябва да има и фенове ,а не да се събират на кренвирши и земелки от селската кръчма
  • 5 Шерлок Хомс

    2 2 Отговор
    А да видим сега кого да поставим на дедектора ,че да вземем мача
  • 6 Дракула

    4 2 Отговор
    Този път Турците ще бъдат спрени при Будапеща
  • 7 ruytryruy

    2 2 Отговор
    Вкарват негри в България чрез спорта. Това е национално предателство! Бойкот на отборите с негри!
    От това, което виждам негрите са нещо средно между човеци и примати. Мозъка на негъра е с около 112г. по-лек от мозъка на белия мъж. Това е около една чаша мозъчно вещество. Разликата е огромна! Средния РИ(рейтинг на интелигентност) на африканския негър е 70-75 точки. Това е зоната на бавно развиващите се! Не става въпрос за памет, а интелигентност! В умствено-мозъчното си развитие са назад вероятно 200-500хил. години. В УСА 80% от негрите в 8клас не знаят добре да четат и пишат. Говоря за средни величини. В Африка между 19%-40% от негрите са СПИНОЗНИ! Това, че тук таме има умни негри, не означава, че всички са. При равни условия белия човек винаги е далеч по напред! В нито едно училище по света негрите не са на едно ниво с белите по успех! В уса им дават преимущество да влизат във висши училища, защото иначе не могат да влязат. Напаст са навсякъде по света. Имам приятели, които са имали опит с негри и всички до един са си патили от тях! Да си стоят в Африка! Вижте ги на ютюба какви са примати по поведение.
  • 8 ruytryruy

    2 1 Отговор
    В УСА в някои щати е забранено провеждането на текстове за интелигентност за да не се обидят някои от някои раси. Сега масово се промиват мозъците в училищата на децата на запад, че разликата между расите е само в цвета на кожата. Да ама не. Петър Дънов споменава, че е грамадна разликата между расите и че лемурийската раса (черни и латинци) e най-изостаналата раса в развитието си. Разбира се, че Учителя учи да обичаме всички хора ... но не забравяйте също, че и "Умен за умен се жени, и глупав за глупав". Навлезе ли в едно общество изостанала раса в развитието си, не очаквайте и след хиляда години, тя да се изравни с бялата раса.

    Коментиран от #9

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.