Last news in Fakti

20 Юни, 2019 11:01 1 140 4

Титоград се закани на ЦСКА

  • цска-
  • титоград-
  • закана-
  • джуретич-
  • лига европа

"Ще сме костелив орех за българите", заяви наставникът на тима Драголюб Джуретич

Съперникът на ЦСКА в първия кръг на Лига Европа - Титоград, се закани да затрудни сериозно “армейците”. Вчера треньорът на тима Драголюб Джуретич направи коментар по повод жребия.

“Ако се подсилим адекватно, вярвам, че можем да застрашим ЦСКА. Това е голям клуб, с отлична инфраструктура, богата традиция и страхотна подкрепа от феновете. Въпреки това, аз се надявам да подсилим нашия състав. До 11 юли има много време. Ще се окажем костелив орех за българите”, каза Джуретич пред официалния сайт на Титоград, съобщава "Тема Спорт".

Черногорците завършиха 4-и в местното първенство с голова разлика 47:41 и са тотален аутсайдер срещу "червените". Досега родни клубове са се изправяли 4 пъти срещу съперници от тази страна и са ги елиминирали без затруднения във всеки един случай. Българските отбори имат 7 победи и 1 равенство в срещите, като единствен Левски не успява да бие Сутиеска (0:0).

Първият мач между ЦСКА и Титоград ще е на 11 юли (четвъртък) на “Българска армия”. Очаква се ответният мач да се проведе на националния стадион на Черна гора - Градски.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сарматиан

    1 1 Отговор
    Колко българи има в ЦСКА?

    Коментиран от #2

  • 2 Ники

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "Сарматиан":

    Пич тоя въпрос е банален .. в днешно време ... е пълно с отбори дето един местен няма ... виж .. всички грандове как са ... тва не го мисли .. викат му глобализация .. и мен не ме кефи ма е факт ... иначе при нас е притеснително още 1 ви кръг ... половината ни отбори няма да го минат ... просто сме доста зле

    Коментиран от #3

  • 3 ДДРОнег

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "Ники":

    Да де, ама точно цецкар и лескари се опитват да се подиграват на шампиона "Лудогорец", че почти нямат Българи в състава си !

    Коментиран от #4

  • 4 Иван

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "ДДРОнег":

    Подиграват се, защото няма за какво друго да се хванат. Едните един сектор като хората не получиха, другите и те незнаят от кой отбор са вече.