1 Юли, 2019 11:56 1 278 4

Красимир Балъков: Не може да променим нещата отведнъж

  • красимир балъков-
  • национален отбор-
  • работа-
  • резултати-
  • няма почивка

Селекционерът на България продължава активната си работа и през лятото

Красимир Балъков: Не може да променим нещата отведнъж - 1
Източник: БГНЕС

Легендата на българския футбол Красимир Балъков говори пред в-к "Тема Спорт" относно дейността си като национален селекционер на мъжкия ни национален отбор по футбол, която за него продължава и през летния сезон, в който клубните първенства са в почивка.

Ето какво каза специалистът:

"Няма никаква почивка за мен. Във футбола една седмица да си вземеш отпуска и си безнадеждно изостанал. Старая се да гледам максимално много контроли. Трябва да съм в час какво се случва, пък и съчетавам приятното с полезното. Работя непрекъснато и мисля за предстоящите двубои''.

''Началото не беше такова, каквото ни се искаше, но това може би е донякъде разбираемо. Няма как с магическа пръчка да се случи всичко и да променим нещата отведнъж", отбеляза Красимир Балъков.

На 7 септември българският национален отбор по футбол трябва да се изправи срещу Англия на стадион ''Уембли'', като това може би ще е най-трудното гостуване за българския отбор в рамките на тези евроквалификации.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чилбер

    9 0 Отговор
    Вие никога няма да ги промените защото не давате път на кадърните а толерирате вразкари и мамини синчета като Михайлов.
  • 2 боцмана

    2 0 Отговор
    Ти въобще си безнадеждно изостанал като треньор , затова не можеш да промениш нищо освен собственото си финансово състояние. Колко си работил като треньор и какви успехи си постигнал с някой отбор , преди да ти набият петата? Като футболист може да беше нещо , но като треньор си нищо ,това е горчивата истина.
  • 3 Хидрофор

    2 0 Отговор
    ВЕЧЕ СТЕ БЕЗИНТЕРЕСТНИ.ТОТО ВЕЧЕ НЕ ПУСКАМ.
  • 4 ИМПЕРИАЛИСТ

    3 0 Отговор
    Балъков, не се самозаблуждавай! Провалилите се многократно футболисти нямат самочувствие за да побеждават... Тази национална гарнитура е брак, няма какво да се лъжем.