6 Юли, 2019 09:28 1 468 3

Жоржиньо: Благодаря на Господ за трансфера в Лудогорец

  • жоржиньо-
  • цска-
  • трансфер-
  • благодарност-
  • лудогорец

"Да играя за този клуб е една сбъдната мечта", заяви бившият играч на ЦСКА

Жоржиньо: Благодаря на Господ за трансфера в Лудогорец - 1
Снимка: БГНЕС

Eдно от новите попълнения на Лудогорец - халфът Жоржиньо, проведе снощи първа тренировка в Разград. Националът на Гвинея-Бисау игра през миналия сезон за ЦСКА под наем, а българският шампион го привлече от Сент Етиен. В интервю за сайта на Лудогорец Жоржиньо каза, че е сбъднал мечтата си, преминавайки при "орлите".

"Да играя за този клуб е една сбъдната мечта, за която съм работил здраво всеки ден. Благодаря на Господ, че съм тук", доволен е Жоржиньо.

"Моята мечта е да играя в Шампионска лига и да достигнем до групите на турнира. Знам, че амбициите на клуба са същите. И вярвам, че имаме възможностите и таланта да постигнем тези цели. Трябва да работим много здраво", коментира националът на Гвинея-Бисау.

Жоржиньо обясни, че познава повечето от играчите на Лудогорец. "Играл съм срещу много от настоящите ми съотборници в Първа лига. Убедил съм се, че те са талантливи футболисти", допълни Жоржиньо, който позира и с бившия си съотборник в ЦСКА - Станислав Манолев, който се присъедини към "орлите" през зимата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ха ха

    1 3 Отговор
    Негър Глупак!

    Коментиран от #2

  • 2 Варненец

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "Ха ха":

    Щото не играе за тире и веднага епитети. Вековната злоба на роба. Тире нямат пари да го купят и човека си намери стабилен отбор,но трябва фенски да плювнеш

    Коментиран от #3

  • 3 мишка

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "Варненец":

    Варна мълчи и само се навеждай пред Домуса..може да боли...ама нали каза, че ти е платено