Last news in Fakti

10 Юли, 2019 10:28 1 218 0

ЦСКА си връща Ивайло Чочев?

  • чочев-
  • цска-
  • завръщане-
  • пескара-
  • палермо-
  • трансфер

Смята се, че Чочев дори е провел разговори с "червените"

ЦСКА си връща Ивайло Чочев? - 1
Снимка: БГНЕС

Италианските медии излязоха с интересна новина. Според пресата на Ботуша националът Ивайло Чочев ще смени своя клуб, като вариантите са два - Пескара, за където излязоха информации още вчера и родният ЦСКА.

Колегите от Италия твърдят, че халфът се е разбрал с Пескара да подпише за година, но ако все пак нещо се обърка в последния момент, той може да се завърне на "Българска армия".

В момента Чочев е собственост на Палермо, но отборът бе изхвърлен при аматьорите заради финансови нарушения. Българинът играе за тима от 2014-а, като за "розовите" има 13 гола и 7 асистенции.

Иначе Ивайло Чочев в момента е в България и очаква развитие по въпроса за бъдещето си. Смята се, че той вече дори е провел разговори с ръководството на "армейците".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА