Last news in Fakti

27 Юли, 2019 21:33 3 338 3

Де Лихт изненадан от нивото на Ювентус

  • ювентус-
  • защитник-
  • ниво-
  • де лихт-
  • футболисти

Тук се уча всеки ден, разкри младият защитник

Де Лихт изненадан от нивото на Ювентус - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Новата звезда на Ювентус Матайс де Лихт разкри, че е останал изненадан от нивото на футболистите в Ювентус, предаде торинският спортен ежедневник „Тутоспорт“.

В интервю за вестника младият холандски защитник, закупен за над €85 милиона от Аякс, сподели, че ще му е трудно да бъде титуляр в този звезден отбор.

„Много съм щастлив от моите съотборници, които са наистина приятелски настроени. Уча се от тях всеки ден. Има много опитни играчи тук, изненадам съм от нивото на всички тук“, каза 19-годишният Де Лихт.

„Очевидно е, че ще бъде трудно да бъда титуляр с толкова силни футболисти, но ще дам всичко от себе си“, сподели холандецът. Очаква се през новия сезон той да си партнира в центъра на отбраната на Ювентус с Джорджо Киелини.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Киро Гела

    3 8 Отговор
    Рядко надценен играч и скоро ще го докаже! Мястото му е в Арда, или уески, но в никакъв случай на по високо ниво!

    Коментиран от #2

  • 2 Киро

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Киро Гела":

    Киро гела, ела у левски да те шибаме яко
  • 3 Топ

    1 0 Отговор
    Гел ли си къв си.. Нещо неси добре момче. Кой си ти да даваш оценка и акъл на съгледвачите на Юве.. Седи си дома бачкай за 800 лв яж пуканки за 3 лева, и недей да даваш акъл на хора със МИЛЯРДИ ЕВРО.. МИШЛЕ