30 Юли, 2019 12:57 1 069 1

Хубчев: Мариани знае, че е нищо без отбора

  • мариани-
  • хубчев-
  • похвала-
  • иванов-
  • левски-
  • ботев пловдив

"Това, което искаме, се получава все по-добре", смята специалистът

Хубчев: Мариани знае, че е нищо без отбора - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на Левски Петър Хубчев похвали футболистите си за представянето им при домакинската победа с 3:1 над Левски в мач от третия кръг на efbet Лига.

“Не се съмнявах в реакцията на момчетата. Това, което искаме, се получава все по-добре. Чисто професионално това е най-добрият отговор. Да, доволен съм. Мариани изигра много силен мач, но видях и много други хора да изиграят най-силните си мачове.

Мариани без отбора е нищо. Отборът без Мариани също няма да е толкова добър, а може и да не е така. Мариани е частица от отбора. Радващо е, че той го е разбрал.

Отговорът на тези момчета е на терена. Няма какво да се оправдаваме, че е топло времето, че сме изморени или ни е къса скамейката. Не видях Левски да е изморен.

Има отбори в България, които са силни и велики заради феновете. Но мен ме интересува отбора”, каза Хубчев след успеха.

Наставникът на сините изрази интересно мнение и за най-младия титуляр в отбора - Станислав Иванов. "Той се влага най-много, но това е нормално, защото е най-малък. Пропуските му ги отдавам на опита и на уникалната реакция на вратаря. Нека излиза още на такива положения, пък да видим дали няма да ги вкара. Във всеки мач той има възможност за гол или пък създава положения за съотборниците си", похвали Хубчев таланта на Левски.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кой68

    0 0 Отговор
    Хубчев има и други отбори😉,ако незнаеш де...Трябва да задържите Мариани защото е качество и класа........