Last news in Fakti

8 Август, 2019 11:59 4 365 2

Реал Мадрид подготвя трансферна бомба

  • бомба-
  • трансфер-
  • псж-
  • неймар-
  • реал мадрид-
  • преговори

Мадридчани са в процес на преговори за привличането на Неймар

Реал Мадрид подготвя трансферна бомба - 1
Снимка: БГНЕС

Испанският гранд Реал (Мадрид) подготвя голямата трансферна бомба на това лято, след като е в процес на преговори за привличането на бразилския нападател и най-скъп футболист в историята Неймар от ПСЖ. Това съобщи журналистът от "El Chiringuito" Жозе Алварес чрез профила си в „Туитър“.

Според информацията всичко трябва да бъде решено до няколко дни. Журналистът отбелязва, че ако не настъпят непредвидени обстоятелства, бразилският нападател ще бъде представен на „Сантяго Бернабеу“.

През миналия сезон 27-годишният нападател записа 28 мача с ПСЖ, вкара 23 гола и даде 13 асистенции, а в началото на лятото открито обяви, че иска да напусне „Парк де Пренс“ и да се завърне в Барселона. Каталунците продадоха бразилеца през лятото на 2017 година за рекордните в историята на футбола 222 милиона евро, но преговорите им с парижани за връщането на нападателя зациклиха.

Немският авторитетен сайт transfermarkt.de оценява бразилския национал към момента на 180 милиона евро.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    1 0 Отговор
    Абе зидан да не е мазохист - това леке съвсем ще разсипе отбора с превземките си. И на всеки рожден ден е "контузен" и в Бразилия
  • 2 пак ли

    1 0 Отговор
    този не спря, след година ще иска пак в ПСЖ..цигански номера.