15 Август, 2019 11:06 4 113 1

Шок за феновете на Реал! Зидан е на косъм от това да напусне ''белия балет''

  • зинедин зидан-
  • пред напускане-
  • реал мадрид-
  • погба-
  • трансфери-
  • перес-
  • неизпълнени обещания

Флорентино Перес не изпълнява обещанията, които е дал на френския специалист

Шок за феновете на Реал! Зидан е на косъм от това да напусне ''белия балет'' - 1
Източник: БГНЕС

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан е на ръба да подаде оставка още преди новият сезон да е започнал, твърди испанският журналист Диего Торес пред "Индипендънт", предава sportal.bg. Главната причина за това е пълното разочарование на французина от факта, че президентът на "белите" Флорентино Перес така и не е предприел конкретен ход за привличането на халфа на Манчестър Юнайтед Пол Погба. Самият Зидан е обещал лично на своя сънародник, че ще го вземе на "Бернабеу". Такава дума е дал и Перес, но това в крайна сметка не се случи преди затварянето на летния трансферен прозорец в Англия. Вместо това президентът на Реал предпочете да насочи усилията си към привличането на звездата на ПСЖ Неймар.

Доверието между Зидан и Перес е доста разколебано и Погба не е единствената причина за това. Президентът е обещал на специалиста, че той ще има пълен контрол върху трансферите в Реал, което на практика изобщо не се е случило, твърди Торес.

Междувременно AS твърди, че от ''Олд Трафорд'' категорично са затворили вратата за трансфер на Погба в Реал до края на лятото. Посланието на Юнайтед било, че вече е късно и дори Реал да предложи 200 милиона евро за французина - сделка няма да има.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 оскар

    2 2 Отговор
    Поне 5 години няма да сила нито в Испания нито в Европа