Last news in Fakti

9 Август, 2019 13:58 4 483 0

Радостна новина за Неймар

  • неймар-
  • обвинение-
  • триндаде-
  • изнасилване-
  • разследване-
  • власти-
  • псж

Прокуратурата в Сао Пауло прекрати разследването срещу звездата на ПСЖ

Радостна новина за Неймар - 1
Снимка: БГНЕС

Бразилската футболна звезда Неймар получи изключително радостна новина, тъй като падна голямо напрежение от раменете му. Прокуратурата в Сао Пауло излезе с официално обръщение за прекратяването на разследването срещу него във връзка с жалбата за изнасилване, подадена от Нажила Триндаде.

Прокурорките на щата Сао Пауло Флавия Мерлини и Естефания Паулин обявиха, че подкрепят решението на полицията да не се повдигат обвинения срещу Неймар, тъй като липсват доказателства. Окончателното решение ще бъде взето от съдия, който изглежда ще се съобрази с позицията на полицията и прокуратурата.

Както е известно, Неймар беше обвинен от бразилския модел Нажила Триндаде в изнасилване, случило се на 15 май в парижки хотел. Тя обаче изчакала да се прибере в родината си и да не подава жалба във френската полиция. Неймар отхвърля обвиненията и казва, че с модела са имали отношения по взаимно съгласие. Освен това се появи видео от случката, на която се вижда, че манекенката е тази, която упражнява насилие.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА