10 Август, 2019 09:52 1 280 1

Младежки национал донесе победа на Славия

  • славия-
  • младеж-
  • национал-
  • победа-
  • футбол-
  • ефбет лига-
  • етър

Славия надделя над Етър с 2:1

Славия надделя с 2:1 Етър в мач от петия кръг на efbet Лига. “Белите” бяха по-активният тим през по-голямата част на срещата и заслужено успяха да стигнат до трите точки. Владислав Узунов откри през първото полувреме, но груба грешка на вратаря на домакините след почивката бе на път да обърка сметките на тима от “Овча Купел” и Даниел Младенов изравни. Все пак малко преди края на мача младежкият национал Калоян Кръстев донесе победата на Славия.

Резултатът бе открит от домакините в 24-ата минута. Тогава Цветелин Чунчуков, а след това и Галин Иванов успяха да се измъкнат от защитата на Етър, като последният намери пролука да подаде към връхлитащия в наказателното поле Узунов, който откри. До края на полувремето и двата тима имаха по няколко опасни влизания към наказателното поле на противника, но до чисти ситуации не се стигна.

В 55-ата минута резултатът бе изравнен. Голяма грешка на вратаря Георги Георгиев, който не успя да се ориентира добре при една тупкаща топка и я изби в гредата, позволи на Даниел Младенов да отправи кълбото към мрежата на празна врата.

Към края на мача "белите" поеха инициативата и на няколко пъти тимът бе близо до достигането на нов аванс. Андреа Христов и Галин Иванов стреляха опасно, но Христо Иванов бе на мястото си, за да предотврати попадението.

Все пак в 82-ата минута Славия успя да стигне до втори гол. При едно центриране от ъглов удар Калоян Кръстев се извиси над всички и с глава донесе нова преднина на домакините.

По този начин Славия записа втора победа от началото на сезона и вече има седем точки в актива си. Първият успех бе в първия кръг срещу Витоша (Бистрица), като тогава отново победното попадение бе дело на Кръстев. Етър от своя страна записа първа загуба от началото на шампионата, но пък играчите на Росен Кирилов все още нямат и успех. Търновци са десети с четири точки.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.