Last news in Fakti

16 Август, 2019 16:30 4 733 3

Няма да повярвате каква е заплатата на този футболист на Манчестър Юнайтед..

  • манчестър юнайтед-
  • алексис санчес-
  • заплата

Алексис Санчес определено не живее никак зле..

Няма да повярвате каква е заплатата на този футболист на Манчестър Юнайтед.. - 1
Източник: БГНЕС

Проблемът с прословутата заплата на Алексис Санчес в Манчестър Юнайтед отново стана актуален, тъй като чилиецът иска да си тръгне и да се върне в Италия, но клубовете от Серия "А" не са склонни да плащат голяма трансферна сума за него. Това означава, че той трябва евентуално да бъде преотстъпен под наем. Тук изплува отново проблемът със заплатата, защото при този вариант "червените дяволи" трябва на практика да си плащат, за да пратят Санчес в друг клуб, пише sportal.bg.

Още когато подписа с Юнайтед преди 19 месеца, в Англия се заговори, че бившата звезда на Арсенал ще прибира умопомрачителните 500 000 паунда на седмица. "Дейли Мейл" разкри каква точно е структурата на възнаграждението на Алексис.

Според изданието основната заплата на чилиеца е чисто 300 000 паунда на седмица. Към тях той получава сигурни още 100 000 седмично, които са част от 5-милионния договор за имидж правата. Клубът плаща пет милиона и на агента на Санчес за целия срок на договора. Еквивалентът на тази сума е 21 370 седмично. В контракта има клауза за допълнителни 5 милиона, в случай че Алексис запише по 30 мача като титуляр през една кампания. Тази клауза не бе реализирана през последния сезон, защото футболистът записа само 13 мача във всички турнири с екипа на "червените дяволи". С всички бонуси заплатата на Санчес може да достигне общо 560 000 паунда на седмица. Тази сума обаче до момента не е била достигана заради слабото представяне на чилиеца, който има едва пет гола в 45 мача за Юнайтед.

Всички сметки показват, че каквото и да прави на терена, Санчес получава сигурни 400 000 паунда на седмица, а максималната сума е 560 000 седмично.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Диди ЮЛ

    27 1 Отговор
    Абе какви са тия заплати на ритнитопковците!
    Това вече не е футбол, а печатница за пари.
    Къде отиде истинският футбол?
  • 2 Behemoth

    17 1 Отговор
    Той Божинката колко лев измъкна без да поти фланелката ,че тоя ли?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.