24 Август, 2019 19:16 4 338 0

Страшен резил за Ман Юнайтед

Старият Рой и Кристъл Палас откраднаха трите точки на "Олд Трафорд"

Манчестър Юнайтед отнесе звучен шамар в домакинството си на Кристъл Палас, пише ГОНГ. "Червените дяволи" загубиха от водения от Рой Ходжсън Кристъл Палас на своя "Олд Трафорд" с 1:2, като развръзката дойде в късна драма. Това беше първото им поражение за кампанията.

Андре Аю откри за гостите от Лондон преди почивката, а в 70-та минута Маркъс Рашфорд пропусна дузпа и не можа да изравни. Даниел Джеймс го стори в 89-та минута, но Патрик ван Аанхолт върна аванса на "орлите" в последните минути на продължението и донесе историческия успех на тима си.

Това беше първи успех на Палас над този съперник в ерата на Висшата лига. Тимът от столицата за последно надделя над "червените дяволи" на 11 май 1991 г., а на "Олд Трафорд" не познаваха вкуса на успеха от 30 години, поне що се касае за мач от първенството.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 5 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА