Last news in Fakti

3 Септември, 2019 12:45 5 481 11

Григор Димитров и щабът му с невероятен жест към българските фенове

  • григор димитров-
  • 1/4-финал с федерер-
  • жест-
  • към българските фенове

Те са предоставили на някои от най-верните му привърженици билети за четвъртфинала на Григор срещу Роджър Федерер

Григор Димитров и щабът му с невероятен жест към българските фенове - 1
Източник: БГНЕС

Страхотен жест направиха Григор Димитров и мениджърът му Георги Стоименов към част от българските фенове, които го подкрепят на US Open. Те са предоставили на някои от най-верните му привърженици билети за четвъртфинала на Григор срещу Роджър Федерер, предава sportal.bg.

От началото на турнира тенисистът получава подкрепа от българи, дошли от различни краища на Съединените щати - от Ню Йорк и Чикаго до Лас Вегас и Хавай. Особено видна тя бе по време на мача му от третия кръг срещу поляка Камил Майшак. Причината бе, че кортът, на който игра Димитров, позволяваше повече свобода за това къде ще се седне, а един от най-големите му феновете Даниел Дженев от ранни зори пазеше места, за да може да се сформира агитка.

Григор се отблагодари за подкрепата, като раздаде много автографи и оставаше дълго след мачовете за снимки. Той на няколко пъти сподели, че българската агитка е "великолепна" и отиваше именно там да сподели радостта си.

Много от тези привърженици няма да имат възможност да гледат Григор в големия сблъсък с Федерер във вечерната сесия на "Артъш Аш". Това е причината от щаба на бившия номер 3 в света да поканят някои от тях да го подкрепят и в сблъсъка срещу швейцареца.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Феновете от Швеция

    16 2 Отговор
    Браво Грегоре, дай каквото трябва от теб ,за този обещаващ за теб мач, но играй със по-голяма доза "спортна омраза" ,тогава си най-ефективен.Не обичай съперника си когато играеш срещу него, ти си Спартак на арената, мачкай и го покажи, че го мачкаш.
    Все някога трябва да го победиш ,защо не сега.
    Накарай ги да козируват, като те зърнат!
    Успех, с теб сме!
  • 2 Митко

    13 2 Отговор
    Стягай се и играй! Излизай вече от тая дупка! Хвани си някоя млада мацка, стига с тия чанти, успокой душата и да не ти пука. Всеки иска да помпа Шерцингер, ама...
  • 3 гост

    10 12 Отговор
    Като е искал да направи нещо за българските си фенове да се бе явил на София оупън, а не да отказва, те да го молят, цяла страна да го чака и той пак да отказва. Тъпо е. Какво като е напрваил такъв жест за шепа поамериканчени българи, а за истинските българи няма и присъствие дори. Той си знае какво прави, но според мен спорта му изяжда душата, докато другите големи са доста по-земни от него и си живеят в родината. Джокович как обикаляше в снежните преспи и си предостави хеликоптера да извозват сърби в беда, Федерер играе още с първия си спаринг партьор в Швейцария, а Надал има школи за деца.
  • 4 Тренера

    0 8 Отговор
    Резултатът е ясен 8:0 за Фердинанд! Не може да си сериозен опонент като се насираш само при вида на дъртия си идол в съблекалните!
  • 5 Българин

    8 2 Отговор
    Стига с това мрънкане по адрес на Григор , такъв бил , онакъв бил ! А ние какви сме ? Давай Гришо , само напред и нагоре , България е със теб !
  • 6 Pilot

    0 7 Отговор
    Сети се той и за българите след като се отказа от участие в София !
    От тогава и изпадна от топ 10 . Има господ и никой не трябва да забравя от къде е тръгнал !
  • 7 Българин

    4 0 Отговор
    Някой да има да каже нещо !?
    Честито Гришо , ти го заслужаваше , здраве и много успехи за напред !
  • 8 Красимир

    2 0 Отговор
    Браво на Григор! Най -после видях българин истински да побеждава. Браво,тази нощ бях горд. Така ще ни уважават... Браво.
  • 9 Spiro

    1 0 Отговор
    Идемо...браво за Григор
  • 10 Българин

    0 0 Отговор
    Браво Гришо, ние сме с теб!
  • 11 Феновете от Швеция

    0 0 Отговор
    Браво Грегоре!
    Сега слънцето свети по-ярко в нашата градина и виждаме това което чакаме , да се отстрани Руснака и Да те видим на финала.
    На виделото свещ неще.
    С теб сме винаги!
    Успех!