Last news in Fakti

6 Септември, 2019 19:59 1 300 7

Балъков: Трябва ни повече от 100% себераздаване

  • българия-
  • англия-
  • красимир балъков-
  • гарет саутгейт-
  • уембли

Има детайли около състава, призна националният селекционер преди мача с Англия

Балъков: Трябва ни повече от 100% себераздаване - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Националният селекционер на България Красимир Балъков очерта основните приоритети преди утрешната квалификация с Англия по пътя към Евро 2020. Двата отбора са в коренно противоположни позиции - англичаните са тотален фаворит, а България е на последното място без победа. И въпреки това Балъков очаква положителен резултат.

Той добави, че отборът трябва да се раздаде на повече от 100 процента, ако иска да успее, а и също така и че е наясно със стартовия състав. Българският треньор похвали колегата си Гарет Саутгейт, като призна, че иска след години да вижда България да играе футбола, който Англия практикува в момента.

"Всички футболисти са здрави и на разположение, като на 99,9% съм наясно с титулярите. Има още някои дребни детайли за доуточняване, но те ще се решат в последния момент. Моите играчи са наясно, че трябва да се представят на повече от 100 процента утре вечер. Не мога да ви кажа сега кои ще започнат като титуляри, но всичко е възможно. Ако не загубим, ще бъде позитивен резултат за нас. Ще бъда доволен и щастлив, ако видя, че играчите ми дадат най-доброто от себе си през всичките 90 минути".

"Да постигнем положителен резултат означава това, което означава. Да не паднеш. Защото когато загубиш резултатът може да е добър, но да не е положителен. Ще съм доволен, ако изпълнят това което искам от тях като стратегия и да затрудним максимално отбора на Англия. В предишните мачове макар и паднахме, имахме шанса да бъдем до последно в мача. Ако и сега успеем да постигнем това, ще бъде успех за нас", заяви Балъков.

Обожавам да гледам Англия, те играят по начина, по който бих искал да виждам и моите футболисти, отговори Балъков на въпрос за тима на противника.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Няма вече такива като теб

    5 0 Отговор
    даже и ти като играеше, само ти се раздаваше на сто процента! Днешните момчета мечтаят за плеймейтки, въобще не мислят за Уембли!
  • 2 Тук ще намерите

    0 2 Отговор
    2 на о за Англия
  • 3 Кой68

    0 1 Отговор
    На гол тумбак чифте пищови.........
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 антрашпиц

    2 0 Отговор
    Какво себераздаване ,като тези футболяги нямат какво да дадат от себе си..
  • 7 ШЕФА

    1 0 Отговор
    Краси Краси защо се занимаваш с дебили ами ни отидеш на с. Хотница ида разпуснеш.Англия ще ни тури четири каймета и ще се върнем като посрани.Недей се води по акъла на този пияндурник Боби Михайлов ами се махай по навреме.Това не е Германия бе брат.